Fra "mobilbetaling" "skann kode for bestilling", bør forbrukere ikke bli bedt om å gjøre flere valg!

Fra "mobilbetaling" "skann kode for bestilling", bør forbrukere ikke bli bedt om å gjøre flere valg!

The People's Daily påpekte at selv om skanning av kode for å bestille måltider i stor grad letter livene våre, bringer det også problemer for noen mennesker.

Noen restauranter tvinger folk til å gjøre "skanne koden for bestilling", men en del eldre er ikke flinke til å bruke smarttelefoner. Selvfølgelig bruker noen eldre smarttelefoner, men hvordan skal de bestille mat?de har fortsatt problemer med å bestille mat.

Ifølge medieoppslag brukte en 70 år gammel mann en halvtime på å skanne koden for matbestilling.Fordi ordene på telefonen er for små til å lese tydelig, og operasjonen er veldig plagsom, klikket han tilfeldigvis feil, og måtte gjøre det igjen og igjen.

Det motsatte er at det var en gammel Shirataki-stasjon i et avsidesliggende område i Japan som hadde tapt penger i årevis.Noen foreslo å stenge denne stasjonen.Imidlertid oppdaget Hokkaido Railway Company of Japan at en kvinnelig videregående elev ved navn Harada Kana fortsatt brukte den, så de bestemte seg for å beholde den til hun ble uteksaminert.

Kunder bør henholdsvis gis rett til å velge, i stedet for å bli tvunget til å ta flere valg.
20210201182124472005008262


Innleggstid: 06-02-2021

Send din melding til oss:

WhatsApp nettprat!