Monitor me prekje me kornizë të hapur 19 inç

9,7-86 inç

interaktive
dixhitale
sinjalistikë

Personalizojeni produktet tuaja ideale
 • I papërshkueshëm nga spërkatja dhe pluhuri
 • Portret
  modaliteti
 • Korniza zero dhe dizajni i vërtetë i ekranit të sheshtë
 • Dizajn ultra i hollë
 • Mbështet instalime të ndryshme
 • Mbështet prekjen e 10 pikave
 • Standardi VESA 75mm&100mm
 • Shkëlqim i personalizuar
 • Rezolucioni i personalizuar

aplikacion

Nga shitja me pakicë, argëtimi te makineritë e kërkimit dhe sinjalistika dixhitale, është ideale për përdorim të vazhdueshëm në mjedise publike.
 • Makinë për pyetje publike

 • Catering

 • Lojë & Bixhoz

 • Arsimi

performancë e shkëlqyer

Përpunues

Mundësuar nga procesorë të gjeneratës së re (procesorët e serive Intel dhe Android), ai përmirëson përvojën e përdoruesve.

RAM/ROM

Ofroni disa opsione RAM/ROM për të kënaqur nevojat tuaja.

Sistemi

Mbështetni Windows, Android dhe Linux.
 • CPU
 • ROM
 • RAM
 • DRITARET
 • ANDROID
 • LINUX

EKRANI I AVANCUAR
DIZAJNI

Përshtat dizajnin e vërtetë të sheshtë dhe me korniza zero.
Madhësia e personalizuar nga 9,7 inç në 86 inç.

Shfaq në madhësi të shumëfishta

Mbështet kërkesën e personalizimit të dimensioneve.

produkt
shfaqje

Koncepti i dizajnit Morden përcjell vizion të avancuar.

Horizontale dhe
ekran vertikal
instalimi

Qoftë horizontale apo vertikale, përshtatet në mënyrë të përkryer,
plotësojnë kërkesat e mjediseve të ndryshme.
 • Dixhitale
  Sinjalistika
 • Të ngulitura
 • E montuar në mur
 • Kundër
  Top

dizajn qëndrueshmëri

SPLASH dhe Pluhur
Rezistente

TouchDisplays është e përkushtuar në dizajnimin e produkteve cilësore dhe të qëndrueshme.Standardi i përparmë IP65 rezistent ndaj spërkatjes dhe pluhurit e bëjnë serinë POS të përshtatshme për mjedise të vështira operimi, duke zgjatur jetën e saj të shërbimit.

Plotësisht
Përshtatje
Mbështetje

Ofroni shërbimin ODM&OEM për të përmbushur në mënyrë të përsosur nevojat tuaja të specializuara.

Pamja e jashtme
Përshtatje

Mundësuar nga procesorë të gjeneratës së re (procesorët e serive Intel dhe Android), ai përmirëson përvojën e përdoruesve.

Funksioni
Përshtatje

Shtoni më shumë funksione produkteve për të kënaqur nevojat.

Moduli
Përshtatje

Dizajnoni produktin tuaj ideal sipas kërkesave tuaja.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

WhatsApp Online Chat!