ODM

PRODUKTET ODM

MBËSHTETUR

Krijoni mundësi të pafundme për produktet.

123456
lQLPJwmbHyZD3jzNAi3NAaCw4MFjL_XKl9YECpAmJABzAA_416_557.png_720x720q90g
lQLPJxmX2QvBHjzNAi3NAZ-wQ3B1IsgUSWcECpAmJQCIAA_415_557.png_720x720q90g

ÇFARË BËJMË NE

Bëni nevojat e konsumatorëve nga ideja në realitet.

PARAQITJA

PERSONALIZIM

FUNKSIONI

PERSONALIZIM

MODULI

PERSONALIZIM

UNIK

ZGJIDHJE

1
1
1
1
Dimensioni
Instalimi
Ngjyra e guaskës
Projektimi i Strukturës
1
1
1
1
Shpërndarja e nxehtësisë
Provë shpërthimi
Rezolucioni Ultra HD
Shkëlqim i lartë
1
1
1
1
Printer i integruar
QR e integruar
Lexues ID
Webkamera
1
1
1
Zgjidhje ekstreme mjedisore
Personalizo motherboard për
kërkesat specifike

Aplikoni vërtetimin e certifikatës

të kërkuara nga konsumatorët

PROJEKT

PAMJEN E GRAFIT

2

RAST STUDIMI

Gjeni zgjidhjen më të mirë nga eksplorimi praktik i vazhdueshëm.
Rreth-ODM-t_04

I FRANSHIZUAR LOKALE

QIRASUES FOTOKABINE

Zbuloni se si një makinë gjithëpërfshirëse me prekje mund të plotësojë nevojat e fotografisë.
Rreth-ODM-t_002

USHQIM I SHPEJTË

RESTORANT

Shikoni një zgjidhje perfekte POS për restorantin e ushqimit të shpejtë
Rreth-ODM-t_06

SUPERMARKET DHE

PARKING

Makina POS që mund të përmbushë shumë aplikacione në të njëjtën kohë.

PSE JEMI

TË NDRYSHME

Përqendrohuni në të tashmen dhe përtërisni të ardhmen.
Rreth-ODM-t_07
Rreth-ODM-t_09
Rreth-ODM-t_17
Rreth-ODM-t_19

Gjeni zgjidhjen tuaj

postë

|NA KONTAKTONI

Na dërgoni mesazhin tuaj:

WhatsApp Online Chat!