03b17b4e-8757-4bd4-8f87-b1413d2fe3da
Teknologjia TouchDisplays fokusohet në zgjidhjen e personalizuar me prekje, dizajnin dhe prodhimin inteligjent të ekranit me prekje.Si një furnizues global i zgjidhjeve të produkteve me prekje, TouchDisplays ofron zgjidhje të ndryshme në shitje me pakicë, mjekësore, industri, hotelieri, lojëra dhe lojëra të fatit, etj. TouchDisplays është i qëndrueshëm për të kontrolluar çdo detaj të zhvillimit, dizajnit të aplikacionit të sistemit, prodhimit, kontrollit të cilësisë, prodhimit, logjistikës , furnizim me pjesë dhe shërbim pas shitjes.

VIZIONI

1

MISIONI

2

POZICIONI

Prodhuesi

Prodhuesi

TouchDisplays i përmbahet rolit të të qenit prodhues.
Harbinger

Harbinger

TouchDisplays po bëhet grupi kryesor i zgjidhjeve inteligjente me prekje.
E vërtetë

E vërtetë

TouchDisplays përqendrohet në reputacionin dhe sinqeritetin e biznesit.

Korporata me ne tani

Na dërgoni mesazhin tuaj:

WhatsApp Online Chat!