përparësitë thelbësore

 • Kontrolli i cilësisë

  Kontrolli i cilësisë

  Ne i përmbahemi rreptësisht inspektimit të rreptë të materialeve të prodhimit të produkteve, dhe të gjitha produkteve të përfunduara për provën e plakjes, provën e temperaturës së lartë dhe të ulët, provën e ekranit me prekje, etj.
 • ODM

  ODM

  Përvojë më shumë se 10 vjet, Terminal i personalizuar POS / Prekje të gjitha në një / Monitor me prekje, Mbështetje të logos së personalizuar / Ngjyra / Pamja / Interneti / Struktura / Certifikimi (UL / GS / TUV opsionale), etj. Një perspektivë profesionale për të arritur një ekuilibër midis Estetika dhe Performanca
 • Ndjeshmëria dhe Kontrolli i Tregut

  Ndjeshmëria dhe Kontrolli i Tregut

  Ne kemi pasur gjithmonë një ndjeshmëri të lartë dhe një kontroll të mirë të industrisë, kështu që ne gjithmonë mund të kapim kërkesën dhe drejtimin e ri të tregut dhe të gjejmë informacionin më të dobishëm për të prodhuar produkte që plotësojnë nevojat e konsumatorëve.
Company
Profile

Profili i Kompanisë

TouchDisplays themeluar në 2009, përqendrohet në personalizimin, kërkimin dhe zhvillimin e produktit.

TouchDisplays vazhdoi dizajnin e klasit botëror për zhvillimin e produkteve inteligjente të teknologjisë së lartë për zbatimin në të gjithë botën. Ne jemi te specializuar në elektronikë të teknologjisë së lartë, sensorë prekës, optimizim të ekranit HD, optimizim të aplikimit të sistemit dhe skemë.

TouchDisplays ushtron menaxhim të rreptë të cilësisë dhe i përmbahet sigurimeve të cilësisë që garantojnë mbështetje teknike para dhe pas shitjes.

 • 11vjet
  Themelimi
 • 1500Njësi
  Kapaciteti ditor i prodhimit
 • 10000m2 +
  Zona e Fabrikës
 • 50+ Vende
  Vendet e bashkëpunimit
 • Terminalet POS me prekje 15 inç
  Terminalet POS me prekje 15 inç
 • Terminalet POS me prekje 15,6 inç
  Terminalet POS me prekje 15,6 inç
 • POS me prekje 18,5 inç Të Gjithë Në Një
  POS me prekje 18,5 inç Të Gjithë Në Një
 • Terminal POS me stil të personalizuar gjithçka në një
  Terminal POS me stil Stylish All-in-one
 • Monitor i vërtetë me prekje të sheshtë
  Monitor i vërtetë me prekje të sheshtë
 • Board White Idealisht përdorim në të mesme dhe dhomat e konferencave, dhoma Klasa
  Bordi i Bardhë Përdorni në mënyrë ideale në të Mesme dhe ...

Shërbimi
dhe mbështetja

Zgjidhjet

Mbeshtetje teknike

Pas sherbimit te shitjes

Ne kemi një sërë zgjidhjesh për pikat e shërbimit, hotelet, vendet e dëfrimit, restorantet, blerjet e drejtuara nga klientët, sinjalistikat dixhitale interaktive, shfaqjet e klientëve, dyqanet virtuale, industriale, mjekësore, lojërat dhe lojërat e fatit. Mbështetni një shërbim të përshtatshëm dhe të qëndrueshëm që ju ndihmon të drejtoni të gjithë biznesin tuaj.

Mbështetja teknike është në dispozicion në çdo kohë.

Mbështetje teknike para shitjes : TouchDisplays ofrojnë personalizim, shërbime të dizajnit.

Mbështetje teknike pas shitjeve: Nëse keni ndonjë pyetje ose problem me produktin, ne do të përgjigjemi menjëherë, do të gjejmë probleme të produktit në internet ose përmes videove dhe do të propozojmë zgjidhje efektive

Ne do të sigurojmë instalimin, përdorimin, konfigurimin dhe aspekte të tjera të diagnostikimit dhe zgjidhjes së problemeve.

Shërbimi dhe mbështetja e ciklit të jetës së prodhimit. Një garanci tre-vjeçare (përveç 1 viti për panel LCD) vjen standarde, gjithashtu mbështet garanci më të gjatë nëse keni nevojë, 4 vjet ose 5 vjet (tarifë shtesë e garancisë) për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Me standarde të rrepta prodhimi, sigurohuni që funksionon 24 orë punë e besueshme.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

WhatsApp Bisedë Online!