на ODM Производител за POS и решение за екран на допир |Екран на допир
 • 13Години
  Искуство
 • 15000парчиња
  Производствен капацитет секоја линија месечно
 • 186000M2
  Површина на фабриката
 • 50+
  Земјите за соработка

ФАБРИКА

ФАБРИКА

Посетете го нашиот професионалец
фабрика
ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Најдете подетални информации за екраните на допир
ВЕСТИ И НАСТАП

ВЕСТИ И НАСТАП

Испорача вести за
Екран на допир и
анализа на индустријата
СТУДИЈА НА СЛУЧАЈ

СТУДИЈА НА СЛУЧАЈ

Постигнување до најдобро решение преку практичен примерок

Испратете ни ја вашата порака:

WhatsApp онлајн разговор!