kaunggulan inti

  • Kontrol Kualitas

    Kontrol Kualitas

    Kami mastikeun nuturkeun pamariksaan ketat bahan produksi produk, sareng sadaya produk réngsé pikeun uji sepuh, uji suhu luhur sareng handap, uji layar sentuh, jst.
  • ODM

    ODM

    Langkung ti 10 taun pangalaman, Disesuaikan Terminal POS / Toél sadayana dina hiji / Monitor Sentuh, Ngadukung Logo / Warna / Penampilan / Internét / Struktur / Sertifikasi (UL / GS / TUV opsional), sareng sajabana perspéktif profésional pikeun ngahontal kasaimbangan antara Éstétika sareng Kinerja
  • Sensitipitas & Kontrol Pasar

    Sensitipitas & Kontrol Pasar

    Kami parantos ngagaduhan sensitipitas anu luhur sareng kontrol anu saé pikeun industri, janten kami bakal tiasa nungtut paménta sareng arah pasar anu anyar sareng mendakan inpormasi anu paling kapaké pikeun ngahasilkeun produk anu nyumponan kabutuhan konsumén.
Company
Profile

Profil Perusahaan

TouchDisplays diadegkeun dina 2009, museur kana kustomisasi produk, panilitian sareng pamekaran.

TouchDisplays neraskeun desain kelas dunya pikeun pamekaran produk teknologi tinggi calakan pikeun palaksanaan sadunya. Kami ahli kana éléktronika téknologi luhur, sensor touch, optimasi tampilan HD, optimasi aplikasi sistem sareng desain skéma.

TouchDisplays latihan manajemén kualitas ketat sareng taat kana jaminan kualitas anu ngajamin dukungan teknis sateuacanna sareng pasualan penjualan.

  • 11Taun
    Ngadegna
  • 1500hijian
    Kapasitas produksi sadidinten
  • 10000m2 +
    Daérah pabrik
  • 50+ Nagara
    Nagara kerjasama
  • 15 inci Terminal POS Toél
    15 inci Terminal POS Toél
  • 15,6 inci Terminal POS Toél
    15,6 inci Terminal POS Toél
  • 18.5 inci Toél POS Sadayana Dina Hiji
    18.5 inci Toél POS Sadayana Dina Hiji
  • Disaluyukeun Stylish Sadaya-dina-hiji Terminal POS
    Disaluyukeun Stylish Sadaya-dina-hiji Terminal POS
  • Leres Monitor Toél Datar
    Leres Monitor Toél Datar
  • Board bodas Ideally Paké Dina Medium & Konférénsi Kamar, kamar Kelas
    Papan Bodas Idéal Anggo Dina Sedeng & Konperénsi ...

Palayanan
& Pangrojong

leyuran

Bantosan Téknis

Jasa saatos-jualan

Kami gaduh sakumpulan solusi pikeun titik jasa, hotél, tempat hiburan, réstoran, balanja anu dipandu ku pelanggan, plang digital interaktif, tampilan anu nyanghareup ka konsumén, toko virtual, industri, médis, midangkeun sareng judi. Dukung jasa anu merenah sareng konsisten anu ngabantosan anjeun pikeun ngajalankeun sadayana bisnis.

Dukungan téknis sayogi sepanjang waktos.

Dukungan teknis sateuacan penjualan: TouchDisplays nyayogikeun kustomisasi, jasa desain.

Pangrojong teknis penjualan: Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi masalah produk, kami bakal langsung ngabales, mendakan masalah produk online atanapi ngalangkungan pidéo, sareng ngajukeun solusi anu épéktip

Kami bakal nyayogikeun pamasangan, pamakean, konfigurasi sareng aspek sanés diagnosis masalah sareng ngungkulan masalah.

Jasa siklus hirup produksi jeung dukungan. Garansi tilu taun (kacuali 1 taun pikeun panel LCD) asalna standar, ogé ngadukung garansi langkung lami upami anjeun peryogi, 4 taun atanapi 5 taun (tambahan biaya jaminan) pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun. Kalayan standar manufaktur anu ketat, pastikeun éta tiasa dianggo 24 jam diandelkeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

WhatsApp Online Chat!