. Produsén ODM pikeun POS & Solusi layar rampa |TouchDisplays
  • 13Mangtaun-taun
    Pangalaman
  • 15000PCS
    Kapasitas produksi unggal baris bulanan
  • 186000M2
    Wewengkon Pabrik
  • 50+
    Nagara gawé bareng

PABRIK

PABRIK

Didatangan profésional kami
pabrik
PROFIL PERUSAHAAN

PROFIL PERUSAHAAN

Panggihan inpo nu leuwih lengkep ngeunaan TouchDisplays
WARTA JEUNG ARTIKEL

WARTA JEUNG ARTIKEL

Nepikeun warta ngeunaan
TouchDisplays jeung
analisis industri
STUDI KASUS

STUDI KASUS

Ngahontal solusi pangalusna ngaliwatan sampel praktis

Kirim pesen anjeun ka kami:

Chat Online WhatsApp!