kaluwihan inti

  • Kontrol Kualitas

    Kontrol Kualitas

    Kita tetep ngawasi pengawasan ketat bahan produksi produk, lan kabeh produk rampung kanggo tes penuaan, tes suhu dhuwur lan kurang, tes layar tutul, lsp.
  • ODM

    ODM

    Luwih saka 10 taun pengalaman, Terminal POS Khusus / Tutul kabeh ing siji / Monitor Sentuh, Dhukungan Logo / Warna / Penampilan / Internet / Struktur / Sertifikasi (UL / GS / TUV opsional), lan liya-liyane. Perspektif profesional kanggo entuk keseimbangan antara Estetika lan Kinerja
  • Sensitivitas & Kontrol Pasar

    Sensitivitas & Kontrol Pasar

    Kita mesthi duwe sensitivitas sing dhuwur lan kontrol industri sing apik, mula kita bakal bisa ngerti permintaan lan arah pasar sing anyar lan golek informasi sing paling migunani kanggo ngasilake produk sing cocog karo kabutuhane konsumen.
Company
Profile

Profil Perusahaan

TouchDisplays didegaké ing taun 2009, fokus ing kustomisasi produk, riset lan pangembangan.

TouchDisplay desain kelas donya terus kanggo pangembangan produk teknologi tinggi sing cerdas kanggo implementasi ing saindenging jagad. Kita duwe spesialisasi ing bidang elektronik, sensor tutul, optimalisasi tampilan HD, optimalisasi aplikasi sistem lan desain skema.

TouchDisplay nggunakake manajemen kualitas sing ketat lan netepi jaminan kualitas sing njamin dhukungan teknis sadurunge lan sawise penjualan.

  • 11Taun
    Madeg
  • 1500Unit
    Kapasitas produksi saben dinane
  • 10000m2 +
    Area Pabrik
  • 50+ Negara
    Negara kerja sama
  • 15 inci Terminal POS Tutul
    15 inci Terminal POS Tutul
  • 15,6 inci Terminal POS Tutul
    15,6 inci Terminal POS Tutul
  • 18,5 inci Tutul POS Kabeh Ing Siji
    18,5 inci Tutul POS Kabeh Ing Siji
  • Terminal POS Stylish All-in-one sing Disesuaikan
    Terminal POS Stylish All-in-one sing Disesuaikan
  • Monitor Sentuh Flat Sejati
    Monitor Sentuh Flat Sejati
  • Papan Putih Saenipun Gunakake Ing Sedheng & Conference Rooms, kamar kelas
    Papan Putih Ideal Digunakake Kanggo Sedheng & Konferensi ...

Layanan
& Dhukungan

Solusi

Dhukungan teknis

Layanan sawise-sales

Kita duwe sawetara solusi kanggo titik layanan, hotel, papan hiburan, restoran, blanja sing dipandu pelanggan, plang digital interaktif, tampilan sing diadhepi pelanggan, toko virtual, industri, medis, game lan judi. Dhukungan sing cocog, layanan sing konsisten sing mbantu sampeyan mbukak bisnis.

Dhukungan teknis kasedhiya ing kabeh wektu.

Dhukungan teknis pra sales : TouchDisplays nyedhiyakake kustomisasi, layanan desain.

Dhukungan teknis kirim sales: Yen sampeyan duwe masalah utawa masalah produk, kita bakal nanggapi kanthi cepet, nemokake masalah produk kanthi online utawa liwat video, lan ngusulake solusi sing efektif

Kita bakal nyedhiyakake instalasi, panggunaan, konfigurasi lan aspek diagnosis masalah lan pemecahan masalah liyane.

Layanan lan dhukungan siklus produksi. Garansi telung taun (kajaba 1 taun kanggo panel LCD) standar, uga ndhukung garansi maneh yen sampeyan butuh, 4 taun utawa 5 taun (uga dikenani biaya jaminan) supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Kanthi standar pabrikan sing ketat, priksa manawa bisa diandelake kanthi 24 jam.

Kirim pesen menyang kita:

Ngobrol Online WhatsApp!