. Produsen ODM kanggo Solusi POS & Layar Demek |TouchDisplays
  • 13taun
    Pengalaman
  • 15000pcs
    Kapasitas produksi saben baris saben wulan
  • 186000M2
    Area Pabrik
  • 50+
    negara kerjasama

PABRIK

PABRIK

Dolan maring profesional kita
pabrik
PROFIL PERUSAHAAN

PROFIL PERUSAHAAN

Temokake informasi sing luwih rinci babagan TouchDisplays
WARTA lan ARTIKEL

WARTA lan ARTIKEL

Ngirim warta saka
TouchDisplays lan
analisis industri
STUDI KASUS

STUDI KASUS

Tekan solusi paling apik liwat conto praktis

Kirim pesen kanggo kita:

Chat Online WhatsApp!