15 inchiTERMINAL POS Terminal POS 15 Inch

Spesifikasi POS Tutul All-In-One 15 inci
Model 1515E-IDT 1515G-IDT
Warna Case/Bezel Ireng / Silver / Putih (Customized) karo proses lapisan daya
Bahan Badan Paduan aluminium
Panel Tutul (True-flat Style Layar tutul Capacitive Projected
Tutul Wektu Respon 2.2ms 8ms
Tutul Dimensi Komputer POS 372x212x318 mm
Tipe Panel LCD TFT LCD (LED backlight)
Panel LCD (SizeBrandModel number) 15.0″ AUOG150XTN03.5
Mode Tampilan Panel LCD TN, Biasane putih
Panel LCD Migunani Area Layar 304,128 mm x 228,096 mm
Rasio aspek 4:3
Resolusi Optimal (native). 1024 x 768
Panel LCD Konsumsi Daya Khas 7.5W (kabeh pola ireng)
Perawatan lumahing Panel LCD Anti-silau, Kekerasan 3H
Pitch Panel LCD 0,099 x 0,297 mm 0,297 x 0,297 mm
Panel LCD Warna 16.7 M / 262K werna
Panel LCD Warna Gamut 60%
Panel LCD Padhang 350 cd/㎡
Rasio Kontras 1000∶1 800∶1
Wektu Response Panel LCD 18 ms
Sudut Pandang
(khas, saka tengah)
Horizontal CR=10 80° (kiwa), 80° (tengen)
Vertikal CR=10 70° (ndhuwur), 80° (Ngisor)
Konektor sinyal Video Output Tipe VGA Mini D-Sub 15-Pin lan jinis HDMI (opsional)
Antarmuka Input USB 2.0*2 & USB 3.0*2 & 2*COM(3*COM opsional)
1 * Earphone 1 * Mic 1 * RJ45 (2 * RJ45 opsional)
Ngluwihi antarmuka usb2.0usb3.0comPCI-E (kartu SIM 4G, wifi 2.4G&5G & modul Bluetooth opsional) M.2 (kanggo CPU J4125)
Jinis sumber daya Input Monitor: + 12VDC ± 5%,5.0 A;Jack DC (2.5¢)
Input Bata Daya AC menyang DC: 100-240 VAC, 50/60 Hz
Konsumsi Daya Total: Kurang saka 60W
ECM
(Semat Modul Komputer)
ECM3: Prosesor Intel (J1900&J4125)
ECM4: prosesor Intel i3 (4th -10th) utawa 3965U
ECM5: Prosesor Intel i5 (4th - 10th)
ECM6: Prosesor Intel i7 (4-10th)
Memori: DDR3 4G-16G Opsional; DDR4 4G-16G Opsional (Mung kanggo CPU J4125);
Panyimpenan: Msata SSD 64G-960G opsional utawa HDD 1T-2TB opsional;
ECM8: RK3288;Rum: 2G;Lampu kilat: 16G;Sistem Operasi: 7.1
ECM10: RK3399;Rum: 4G;Lampu kilat: 16G;Sistem Operasi: 10.0
Suhu Panel LCD Operasi: 0 ° C nganti + 65 ° C;Panyimpenan -20 ° C nganti + 65 ° C (+65 ° C minangka suhu permukaan panel)
Kelembapan (non-kondensasi) Operasi: 20% -80%;Panyimpenan: 10%-90%
Ukuran Karton Pengiriman 450 x 280 x 470 mm (Tip.);
Bobot (kira-kira) Aktual: 6,8 kg (Tip.); Pengiriman: 8,2 kg (Tip.)
Monitor Garansi 3 Taun (Kajaba panel LCD 1 taun)
Urip Operasi Panel LCD 50.000 jam
Persetujuan Agensi CE/FCC/RoHS (UL & GS & TUV disesuaikan)
Pilihan Pemasangan 75 mm lan 100mm VESA Mount (Copot Stand)
Pilihan 1: Tampilan Pelanggan
Monitor Tampilan kapindho 0971E-DM
Warna Case/Bezel Ireng / Silver / Putih
Ukuran Tampilan 9.7"
Gaya Bener Flat
Ukuran Monitor 268,7 x 35,0 x 204 mm
Tipe LCD TFT LCD (LED backlight)
Area Layar Migunani 196,7 mm x 148,3 mm
Rasio aspek 4∶3
Resolusi Optimal (native). 1024×768
Pitch piksel panel LCD 0,192 x 0,192 mm
Panel LCD Warna susunan RGB-Stripe
Panel LCD Padhang 300 cd/㎡
Rasio Kontras 800∶1
Panel LCD Response Time 25 ms
Sudut Pandang
(khas, saka tengah)
Horisontal ± 85°(kiwa/tengen) utawa total 170°
Vertikal ± 85°(kiwa/tengen) utawa total 170°
Konsumsi Daya ≤5W
Lampu mburi urip lampu Biasane 20.000 jam
input konektor sinyal Video Mini D-Sub 15-Pin VGA utawa HDMI Opsional
Suhu Operasi: -0°C nganti 40°C; Panyimpenan -10°C nganti 50°C
Kelembapan (non-kondensasi) Operasi: 20% -80%;Panyimpenan: 10%-90%
Bobot (kira-kira) Nyata: 1,4 kg ;
Monitor Garansi 3 Taun (Kajaba panel LCD 1 taun)
Persetujuan Agensi CE/FCC/RoHS (UL & GS & TUV disesuaikan)
Pilihan Pemasangan 75&100 mm VESA gunung
Pilihan 2: VFD
VFD VFD-USB utawa VFD-COM (USB utawa COM Opsional)
Warna Case/Bezel Ireng/Silver/Putih (Customized)
Metode tampilan Tampilan Fluoresensi Vakum Biru Ijo
Jumlah Aksara 20 x 2 kanggo matriks 5 x 7 titik
padhang 350~700 cd/㎡
Aksara Aksara 95 Alfanumerik & 32 Karakter Internasional
Antarmuka RS232/USB
Ukuran Karakter 5.25(W) x 9.3(H)
Ukuran Titik (X * Y) 0,85 * 1,05 mm
ukuran 230*32*90 mm
daya 5V DC
dhawuh CD5220, EPSON POS, Aedex, UTC/S, UTC/E, ADM788, DSP800, EMAX, KONTROL LOGIKA
Basa (0×20-0x7F) USA, FRANCE, GERMANY, UK, DENMARKI, DENMARKI, SWEDEN, ITALY, SPAIN, PAN, NORWAY, SLAVONIC, RUSIA
Monitor Garansi 1 Taun
Pilihan 3: MSR (Pambaca Kertu)
MSR (Maca Kertu) 1515E MSR 1515G MSR
Antarmuka USB, Nyata Plug lan Play
Ndhukung ISO7811, format kertu standar, CADMV, AAMVA, lan liya-liyane;
Jinis piranti bisa ditemokake liwat Manager Piranti;
Ndhukung macem-macem format data standar lan format data kertu magnetik ISO saka macem-macem maca non-target.
Kacepetan Maca 6,3 ~ 250 cm/detik
sumber daya 50mA±15%
Kepala urip Luwih saka 1000000 kaping
Indikasi LED, ora ana buzzer
Volume (dawa X jembaré X dhuwur): 58.5*83*77mm
Monitor Garansi 1 Taun
Bahan ABS
Bobot 132,7g
Suhu operasi -10 ℃ ~ 55 ℃
Kelembapan 90% non-kondensasi

15 inchi

POS
TERMINAL

Warisan klasik
  • Bukti cipratan lan bledug
  • Desain kabel sing didhelikake
  • Desain ngelmu kebatinan nol & layar datar
  • Sudut tampilan luwes
  • Ndhukung macem-macem aksesoris
  • Ndhukung 10 titik tutul
  • garansi 3 taun
  • Casing aluminium lengkap
  • Nyokong
    ODM & OEM

tampilan

Layar tutul PCAP nganggo desain sing rata, nol-ngelmu kebatinan sing nambah kinerja, daya tahan lan pengalaman pangguna.Liwat layar sing dirancang unik, staf bisa entuk komunikasi manungsa-mesin sing luwih intuisi lan jelas.
  • 15″ Layar TFT LCD PCAP
  • 350 Nits Padhang
  • 1024*768 resolusi
  • 4:3 Rasio aspek

Konfigurasi

Saka Prosesor, RAM, ROM nganti Sistem.(Dhukungan Windows, Android lan Linux).Nggawe produk dhewe kanthi macem-macem pilihan konfigurasi.
  • CPU
    WINDOWS
  • ROM
    ANDROID
  • Ram
    LINUX

desain

kabeh aluminium
casing

Ndadekake kabeh mesin awet.
Mbentuk pangayoman lumahing kuwat.

desain operasional

sepuluh titik
tutul

TouchDisplays nyedhiyakake layar sing ndhukung multi-tutul.Iku mbantu karyawan dadi luwih sewenang-wenang ing operasi saben dina lan nambah efisiensi kerja.

desain kekiatan

cipratan
lan bukti bledug

IP65 standar (ngarep) spillproof nglindhungi layar saka erosi banyu, nambah urip layanan.

antarmuka

Antarmuka sing beda nggawe produk kasedhiya kanggo kabeh periferal POS.Saka laci awis, printer, scanner nganti peralatan liyane, njamin kabeh tutup periferal.

disesuaikan
layanan

tansah ngarep-arep
kanggo kabutuhan sampeyan

TouchDisplays tansah ngarepake nanggapi kabutuhan pelanggan kanggo produk unik.Kita bisa ngusulake solusi miturut kabutuhan, utawa nggawe produk sing disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

didhelikake-kabel
desain

nganggo manajemen kabel sing khas

Tansah counter prasaja lan resik amarga ndhelikake kabeh kabel ing stand.

produk
nuduhake

Konsep desain Morden nyedhiyakake visi maju.

dhukungan peripheral

narik luwih akeh konsumen

Seri Terminal POS ndhukung kabeh aksesoris POS, contone, tampilan pelanggan.Bisa ngirim informasi barang, informasi iklan utawa acara liyane.Nggawe nilai unik lan luwih akeh kesempatan dodolan.
    Tampilan Pelanggan
    Laci Awis
    Printer
    Scanner
    VFD
    Card Reader

aplikasi

sarujuk ing sembarang lingkungan toko lan Hospitality

Gampang nangani bisnis ing macem-macem kesempatan, Dadi asisten sing luar biasa.
  • supermarket

  • bar

  • hotel

  • Bioskop

Kirim pesen kanggo kita:

Chat Online WhatsApp!