Допри Решенија за медицински и здравствени апликации

图片 4

Во арена каде поедноставување на комплексни системи е од суштинско значење и точноста е потребно, на допир  интерфејс  е најбрз,

Најлесен начин за професионалци во речиси секој бизнис за да комуницирате со технологија и на најдиректен и природна.

На признаениот квалитет и сигурност на допир-базирани производи е резултат на дизајн кој вклучува лесен за читање и прикажува

одговора екран осетлив на допир интерфејс, со затворен обвивка која штити од течни прскање. 

Ова им овозможува на екранот да продолжат да работат точно дури и кога предмет на капки вода или други супстанции.

Подеднакво дома во зафатен клиника или чекалната, екран на допир производи може да се активира со прст, гума gloved рака,

или игла-сите вообичаени во здравството.

Лесен за употреба, сигурен и стабилен, допир, допир монитори, и допир компјутери донесе моќни едноставноста на опрема,

инструменти и услуги, како и подобрување на ефикасноста на уреди кои се користат во различни здравствени поставувања:

● здравство автоматизација

● пациентите Авто-сервис

● допир технологии и производи на допир


Испратете ни ја пораката до нас:

WhatsApp Интернет разговор!