индустријата

ПРЕГЛЕД

решение-Медицински_04_02
Бидејќи индустриите се под постојан притисок да го подобрат одржувањето и ефикасноста на опремата, клиентите подигнаа повеќе барања за производите со екран на допир применливи во индустриските средини.Промените во фабричкото опкружување, како што се надградбата на модели на производство со висока прецизност и постепеното зголемување на побарувачката за интелигенција во индустријата, производите со екран на допир одиграа важна улога во индустријата.

КОНТРОЛЕН ТАБЛА

2
Дозволете им на сите оператори, инженери и менаџери лесно да ги контролираат сите детали за производството преку интуитивни информации за сликата обезбедени од производ со екран на допир.TouchDisplays се фокусира на обезбедување сигурни и издржливи уреди со екран на допир за индустриски средини.Издржливиот дизајн на дисплејот гарантира дека сите операции се достапни дури и во суровата индустриска средина.

РАБОТНА СТАНИЦА
ПРИКАЖИ

3
Трговците можат да изберат да опремат двоен екран за да ја постигнат целта за зголемување на комерцијалната вредност.Двојните екрани можат да прикажуваат реклами, да им овозможат на клиентите да прелистуваат повеќе информации за огласот за време на наплатата, што носи значителни економски ефекти.

Откријте сопствено решение

Испратете ни ја вашата порака:

WhatsApp онлајн разговор!