Интерактивен дигитален signage

Се создаде модерен бренд искуство

图片 3

Интерактивна дигитални signage (IDS) ги покажува им помогне на клиентите се зголеми маркетинг ефикасноста и враќање на инвестициите

и да ги преземат нивните маркетинг пораки напред.

Креирате интерактивни бренд искуства за да привлечат вашите клиенти, а потоа ги ангажираат со интерактивни содржини.

IDS прикажува за реализација на персоналните информации, тие треба и да ги направи бренд се залага.

◆ воведување на нови производи

◆ Поттикнување на локални настани / кампањи

◆ Доделување брендирани начин на живот искуство

◆ лојалност програми нудат и содржината

 

Им помогне на одлуките за купување на купувачи во вашата продавница

Трговија на мало денес се соочуваат со конкуренција од огромен број на онлајн шопинг сајтови. IDS монитори може да се создаде нова интерактивна

трговски искуства за клиентите да се обрати и да го прифатат овој тренд.

◆ Привлекување и ангажирање на клиентите

◆ Обезбедување на "бескрајни полица" во длабочина, доследни информации за производот на побарувачката

◆ Овозможување на персоналните маркетинг програми на точка од интерес и продажба

 

Поврзете "тули" со "кликне"

Трговија на мало денес се соочуваат со влијанието на интернет маркетинг и "Шоуто на хотели и". Нов динамички и интерактивни медиум

е помагање на се шири за да се обрати и да го прифатат овој тренд.

◆ персоналните маркетинг на точка на двете интерес и продажба

◆ Лесна интеграција со онлајн маркетинг

◆ онлајн нарачки за надвор од акциите предмети


Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Интернет разговор!