Interactive Digital Signage

Të krijuar një përvojë në modë Marka

图片 3

Interactive Digital Signage (IDS) tregon të ndihmuar klientët në rritjen e efektivitetit të marketingut dhe të kthehen në investime

dhe për të marrë mesazhet e tyre të marketingut përpara.

Krijo përvojat interaktive markë për të tërhequr klientët tuaj dhe pastaj të angazhohen ata me përmbajtje interaktive.

IDS tregon për të dhënë informacionin e personalizuar që ata kanë nevojë dhe të bëjnë ato krejt të avokatëve.

◆ Futja e produkteve të reja

◆ Promovimi ngjarjet lokale / fushatat

◆ Paraqitja quajtur përvojë jetese

◆ programet e besnikërisë Ofrimi dhe përmbajtja

 

Të ndihmojë vendimet e blerjes konsumatorit në dyqan tuaj

Shitësit me pakicë sot po përballen me konkurrencën nga mijëra faqet pazar online. tregon IDS mund të krijojnë të reja interaktive

përvojat pazar për konsumatorët për të adresuar dhe të përqafojnë këtë prirje.

◆ tërhequr dhe të angazhohen klientët

◆ Sigurimi i një "raft pafund" me në thellësi, informacionin e produktit në përputhje të kërkesës

◆ Mundësimi programet e personalizuara të marketingut në pikën e dy interesit dhe shitje

 

Connect "tulla" me "klikime"

Shitësit me pakicë sot janë përballjen ndikimin e marketingut në internet dhe "show roming". Një medium i ri dinamike dhe interaktive

po ndihmon të shkel për të trajtuar dhe të përqafojnë këtë prirje.

◆ marketingut Personalizuar në pikën e dy interesit dhe shitje

◆ Seamless integrimin me marketing online

◆ urdhërimin Online për jashtë e artikujve të aksioneve


Na dërgoni mesazhin tuaj:

WhatsApp Bisedë Online!