hotelierike

PËRMBLEDHJE

1
Industria e hotelierisë besohet se ka më shumë opsione për sa i përket teknologjisë, por zgjedhja e një makinerie të qëndrueshme dhe praktike është kritike.Krahasuar me arkën e modës së vjetër, terminali POS i ekranit me prekje mund të ndihmojë më mirë tavolinën e pritjes të funksionojë kur bëhet fjalë për prakticitetin dhe komoditetin.

SHTYL
PARAQITJA

2
Ngritni stilin e vendit ku është instaluar dhe transmetoni vlerën dhe kulturën e shkëlqyer të restorantit tek klientët përmes një makinerie.

TË QËNDRUESHME
MAKINË

3
Vlerësimi i papërshkueshëm nga uji IP64 e bën këtë makinë më të përshtatshme për të punuar në restorante.Është projektuar për të përballuar depërtimin e ujit dhe pluhurit që haset shpesh në një restorant.Touchdisplays është e përkushtuar të ofrojë makineri të besueshme dhe me jetëgjatësi.

TE NDRYSHME
MODELET E OFRUARA

4
Ne projektojmë madhësi dhe modele të ndryshme për të ofruar fleksibilitet në mjedise.Pavarësisht nëse keni nevojë për një terminal POS klasik 15 inç, një produkt me ekran të gjerë 18,5 inç ose 15,6 inç, TouchDisplays siguron që produktet tona mund të ofrojnë përvojën që punonjësit tuaj kanë nevojë dhe klientët tuaj.

Gjeni zgjidhjen tuaj

Na dërgoni mesazhin tuaj:

WhatsApp Online Chat!