. 19 Inci Open Frame Toel Monitor - TouchDisplays

19 Inci Open Frame Toel Monitor

9,7-86 inci

interaktif
digital
signage

Sesuaikeun produk idéal anjeun
  • Santika jeung lebu buktina
  • Potrét
    modus
  • Bezel nol & desain layar datar leres
  • Desain ultra-langsing
  • Ngarojong instalasi béda
  • Ngarojong 10 titik touch
  • VESA baku 75mm & 100mm
  • Kacaangan ngaropéa
  • resolusi ngaropéa

aplikasi

Ti ritel, hiburan pikeun mesin query na signage digital, éta idéal pikeun pamakéan kontinyu di lingkungan umum.
  • Mesin query umum

  • Katering

  • kaulinan & judi

  • Atikan

kinerja alus teuing

Prosesor

Dipasang ku prosesor generasi anyar (seri Intel sareng prosesor Android), éta ningkatkeun pangalaman pangguna.

RAM / ROM

Nawiskeun sababaraha pilihan RAM / ROM pikeun nyugemakeun kabutuhan Anjeun.

Sistem

Ngarojong Windows, Android sareng Linux.
  • CPU
  • Rom
  • Ram
  • WINDOWS
  • ANDROID
  • LINUX

TAMPILAN MAJU
DESIGN

Nyaluyukeun desain datar leres sareng nol-bezel.
Ukuran ngaropéa tina 9.7 inci nepi ka 86 inci.

Témbongkeun Dina sababaraha Ukuran

Ngarojong paménta kustomisasi dimensi.

produk
nempokeun

Konsep desain Morden conveys visi canggih.

Horizontal jeung
layar nangtung
pamasangan

Naha éta horisontal atanapi vertikal, éta pas pisan,
minuhan tungtutan lingkungan béda.
  • Digital
    Tanda tanda
  • Dipasangkeun
  • Dipasang témbok
  • Kontra
    Puncak

desain durability

SPLASH jeung Debu
Tahan

TouchDisplays komitmen kana ngarancang kualitas, produk awét.Hareupeun IP65 standar splash buktina jeung debu buktina ngajadikeun runtuyan POS cocog pikeun lingkungan operasi kasar, manjangkeun umur layanan na.

Pinuh
Kustomisasi
Ngarojong

Nawiskeun ODM & OEM jasa pikeun minuhan kabutuhan husus Anjeun sampurna.

Penampilan
Kustomisasi

Dipasang ku prosesor generasi anyar (seri Intel sareng prosesor Android), éta ningkatkeun pangalaman pangguna.

Fungsi
Kustomisasi

Tambahkeun deui fungsi pikeun produk pikeun nyugemakeun kabutuhan.

Modul
Kustomisasi

Desain produk idéal anjeun nurutkeun sarat anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Chat Online WhatsApp!