Monitor Tutul Bingkai Terbuka 19 Inch

9,7-86 inci

gawe gathuk ing rembugan
digital
tandha tandha

Kustomisasi produk sing cocog
  • Splash lan bukti bledug
  • Mujur
    modus
  • Desain bezel nol & layar datar sing bener
  • Desain ultra-slim
  • Ndhukung instalasi sing beda
  • Ndhukung 10 titik tutul
  • VESA standar 75mm & 100mm
  • Padhange disesuaikan
  • Résolusi sing disesuaikan

aplikasi

Saka eceran, hiburan nganti mesin pitakon lan tandha digital, cocog kanggo panggunaan terus-terusan ing lingkungan umum.
  • Mesin pitakon umum

  • Katering

  • Game & Gambling

  • Pendidikan

kinerja banget

Prosesor

Didhukung dening prosesor generasi anyar (seri Intel lan prosesor Android), nambah pengalaman pangguna.

RAM/ROM

Nawakake sawetara opsi RAM / ROM kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Sistem

Ndhukung Windows, Android lan Linux.
  • CPU
  • ROM
  • Ram
  • WINDOWS
  • ANDROID
  • LINUX

TAMPILAN LANJUT
DESIGN

Adaptasi desain flat lan nul-bezel sing bener.
Ukuran khusus saka 9.7 inci nganti 86 inci.

Tampilan Ing Multiple Size

Ndhukung panjaluk kustomisasi ukuran.

produk
nuduhake

Konsep desain Morden nyedhiyakake visi maju.

Horisontal lan
layar vertikal
instalasi

Apa horisontal utawa vertikal, cocok banget,
nyukupi kabutuhan lingkungan sing beda-beda.
  • digital
    Tandha
  • Ditempelake
  • Dipasang ing tembok
  • Nglawan
    Ndhuwur

desain kekiatan

SPLASH lan Bledug
tahan

TouchDisplays setya ngrancang produk sing berkualitas lan tahan lama.Ngarep IP65 standar splash bukti lan bledug bukti nggawe seri POS cocok kanggo lingkungan operasi atos, ndawakake umur layanan.

kanthi lengkap
Kustomisasi
Nyokong

Nawakake layanan ODM & OEM kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan kanthi sampurna.

Penampilan
Kustomisasi

Didhukung dening prosesor generasi anyar (seri Intel lan prosesor Android), nambah pengalaman pangguna.

Fungsi
Kustomisasi

Tambah fungsi liyane kanggo produk kanggo nyukupi kabutuhan.

Modul
Kustomisasi

Rancang produk sing cocog miturut kabutuhan sampeyan.

Kirim pesen menyang kita:

Obrolan Online WhatsApp!