medis

Toél Leyuran pikeun Médis na Podomoro Aplikasi

图片 4

Dina arena mana nyederhanakeun sistem kompléks penting tur akurasi perlu, touch  panganteur  teh panggancangna,

Cara panggampangna pikeun professional dina ampir bisnis mana wae pikeun berinteraksi sareng teknologi-na paling langsung tur alam.

Kualitas anu dipikawanoh tur reliabiliti dumasar-rampa produk hasil tina desain anu incorporates gampang maca mintonkeun sarta

responsif touchscreen interfaces, ku casing disegel nu ngajaga ngalawan splashes cair. 

Hal ieu ngamungkinkeun tampilan pikeun nuluykeun operasi akurat sanajan subjected ka tetes cai atawa zat lianna.

Sarua di imah dina hiji klinik sibuk atanapi kamar ngantosan, produk layar rampa bisa diaktipkeun kalawan hiji ramo, leungeun karét-gloved,

atawa stylus-kabeh umum di setélan Podomoro.

Gampang ngagunakeun, bisa dipercaya, jeung stabil, touchscreens, toél monitor, sarta komputer touch mawa kesederhanaan kuat ka alat,

instrumentation, sarta jasa, sarta ngaronjatkeun efisiensi tina alat nu digunakeun dina rupa-rupa setélan Podomoro:

● Podomoro Automation

● Sabar Timer jasa

● Toel Panyiaran na Toel Produk


WhatsApp Online Chat !