• 1920x873-2(1)(1)
  • 1920x873-3(2)(1)
  • 2 - 副本
  • 首页banner-白板(1)
  • kualitas

    kualitas

    Quality is our culture. TouchDisplays focus on supplying durable and reliable products. Every single product would be tested good before delivered to you.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Our factories have grown into a ISO 9001/ ISO 14001 certified manufacturer of high quality. Our products comply with CE/ FCC/ ROHS ( UL/ GS customizable).
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional of Touch Pos / Toél Sadaya di monitor salah / Toel / papan Atikan leuwih 15 taun. Lokasina di Chengdu, Cina.
  • Pos 15,6 inci

15,6 "Multi Toel Pos Pilihan Ékonomi

- ODM / OEM

- fashionable Desain Super Slim

- printer / RFID / NFC / MSR / iButton pilihan

- Rojongan Palanggan Témbongkeun Monitor atanapi VFD manjangkeun

Ihtisar

TouchDisplays terus design Kelas Dunya pikeun ngembangkeun produk High-Tech calakan keur implementation.We sakuliah dunya ngahususkeun dina éléktronika tinggi-tech; Toél sensor, HD tampilan optimasi, optimasi aplikasi sistem na skéma desain.

TouchDisplays latihan manajemén kualitas ketat tur tataman mun assurances kualitas anu ngajamin pra na pos jualan rojongan teknis. produk urang gaduh aplikasi pasar di atikan, hiburan, médis, komérsial [perbankan / keuangan] sarta bisnis umum ...

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !