Ritel & Rumah Makan

Toel Leyuran Ningkatkeun pangalaman Retail

图片 2

Touchdisplays nyaeta panyadia touch solusi dipercaya pikeun sistem ritel, urang nyadiakeun konsumén jeung fashionable,

kualitas luhur, hirup lila, pamakéan desain produk dipercaya sabudeureun jam.

Rampa-sangkan solusi ti Touchdisplays mantuan ngaronjatkeun pangalaman meuli na ngaoptimalkeun operasi di sakuliah

ngarah  retailers sakuliah dunya. Dina-toko sistem kami anyar geus diwanohkeun bakal ngabantu ngagancangkeun Mobile Anjeun

Pos sarta inisiatif ritel.

Mangpaat komputasi touch geus dimekarkeun ogé saluareun ngaronjatkeun pariksa kaluar throughput sarta accelerating  anyar

latihan gaul, innovate sarta ngamekarkeun kurban ritel anyar jeung pangalaman brand interaktif, kaasup: point of jasa,

hotél, tempat hiburan, sarta réstoran, customer dipandu balanja, interaktif signage digital, customer nyanghareup mintonkeun,

toko maya.

Kami ritel profésional, diwangun pikeun touch:

1.Professional Kelas: komponén premium tiasa dipercanten, diwangun pikeun panungtungan.

2.Long Kahirupan: kasadiaan nambahan akur siklus standarisasi na Anyarkeun Anjeun.

3. fléksibel:  portopolio pangbadagna sistem touch, dirojong ku suite pinuh ku drivers terpadu jeung warna-loyog, périferal widang-installable.

Hayu urang meunang difusi dimimitian tina inovasi pangalaman balanja Anjeun - ayeuna!


WhatsApp Online Chat !