Interaktif Digital Signage

Jieun hiji Garapan Brand fashionable

图片 3

Interaktif Digital Signage (Gajah Mungkur) mintonkeun nulungan nasabah ngaronjatkeun efektivitas marketing na balik on Investasi

sarta nyandak seratan pamasaran maranéhna maju.

Jieun pangalaman brand interaktif pikeun narik para nasabah anjeun lajeng kalibet aranjeunna kalayan eusi interaktif.

Gajah Mungkur mintonkeun pikeun nganteurkeun éta informasi pribadi maranéhna butuh na sangkan aranjeunna brand-ngabela.

◆ ngawanohkeun produk anyar

◆ promosi acara lokal / kampanye

◆ presenting branded pangalaman gaya hirup

◆ program kasatiaan maturan tur eusi

 

Ngabantu kaputusan beuli customer di toko Anjeun

Retailers dinten anu nyanghareup kompetisi ti rébuan loka balanja online. mintonkeun Gajah Mungkur bisa nyieun anyar interaktif

pangalaman balanja pikeun konsumén pikeun alamat na nangkeup trend ieu.

◆ attracting sarta ngalakonan konsumén

◆ Nyadiakeun hiji "rak sajajalan" kalayan leuwih jero, informasi produk konsisten kana paménta

◆ Sangkan program pamasaran pribadi dina point of duanana interest na diobral

 

Sambungkeun "bata" kalawan "clicks"

Retailers dinten anu confronting dampak internét marketing na "acara rooming". A sedeng dinamis sarta interaktif anyar

geus nulungan nyieun inroads ka alamat na nangkeup trend ieu.

◆ pamasaran Pribadi di point of duanana interest na diobral

◆ integrasi Seamless kalawan pamasaran online

◆ nyusun Online pikeun kaluar barang stock


WhatsApp Online Chat !