masarakat

instalasi merenah jeung desain bébas-pangropéa keur umum

图片 6

Kriteria utama nalika automating aplikasi pikeun pasar umum anu kesederhanaan, betah pamakéan, sarta minuhan pinuh ku aturan kaamanan.

Di darat, ku laut, atawa dina hawa, beuki loba OEMs sarta Sistem integrators dina platform jasa informasi umum anu ngarobahna noél salaku

solusi paling alam pikeun ningkatkeun panganteur tungtung-pamaké.

Naha ayeuna teh gancang nangtukeun lokasi pasti anjeun kana taneuh, breezing ngaliwatan tollbooth a, otomatis mariksa di diri, atawa umum

Inpo video propaganda, kasempetan pikeun aplikasi touch-ditingkatkeun dina pasar umum anu dugi ukur ku imajinasi.

● Dina Airport

● The squar umum

● Beus eureun

● Toel Panyiaran na Toel Produk


WhatsApp Online Chat !