Medical

Tutul Solutions kanggo Kesehatan lan Healthcare Aplikasi

图片 4

Ing ajang ngendi mrasajakké saka sistem Komplek penting lan akurasi perlu, tutul  antarmuka  paling cepet,

Cara paling gampang kanggo profesional ing sakbenere sembarang bisnis kanggo sesambungan karo teknologi-lan paling langsung lan alam.

Kualitas dikenali lan linuwih basis tutul produk asil saka desain sing nggabungaké gampang kanggo maca layar lan

responsif demek antar muka, karo casing nutup sing nglindhungi marang tedheng plastik Cairan. 

Iki ngidini tampilan kanggo terus operasi kanthi sanajan ngalami irungnya banyu utawa bahan kimia.

Merata ing ngarep ing Clinic sibuk utawa kamar nunggu, produk demek bisa urip karo driji, tangan karet-sarung tangan,

utawa Stylus-kabeh umum ing setelan kesehatan.

Gampang kanggo nggunakake, dipercaya, lan stabil, touchscreens, tutul alat, lan komputer tutul nggawa gamblang kuat kanggo peralatan,

instrumen, lan layanan, lan nambah efficiency piranti digunakake ing macem-macem setelan kesehatan:

● Healthcare Automation

● Patient Self-layanan

● Tutul Teknologi lan Tutul Products


WhatsApp Online Chat !