• 1920x873-2(1)(1)
  • 1920x873-3(2)(1)
  • 2 - 副本
  • 首页banner-白板(1)
  • Quality

    Quality

    Quality is our culture. TouchDisplays focus on supplying durable and reliable products. Every single product would be tested good before delivered to you.
  • certificate

    certificate

    Our factories have grown into a ISO 9001/ ISO 14001 certified manufacturer of high quality. Our products comply with CE/ FCC/ ROHS ( UL/ GS customizable).
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka Tutul POS / Tutul Kabeh ing Alat siji / Tutul / Boards Education liwat 15 taun. Dumunung ing Chengdu, China.
  • POS 15.6 inch

15,6 "Multi Touch POS Pilihan Ekonomi

- Potongan / OEM

- Modern Design Super Slim

- Printer / RFID / NFC / MSR / Ibutton pilihan

- Customer Support Tampilan Monitor utawa VFD Ngluwihi

Ringkesan

TouchDisplays terus desain World Class kanggo pangembangan produk High-Tech cerdas kanggo implementation.We donya spesialis ing electronics dhuwur-tech; Tutul sensor, HD tampilan Optimization, Optimization aplikasi sistem lan rencana desain.

TouchDisplays pakaryan Manajemen kualitas ketat lan Protestan, jaminan kualitas sing njamin wis lan kirim sales support technical. produk kita duwe aplikasi pasar ing pendidikan, hiburan, medical, komersial [banking / finance] lan bisnis umum ...

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !