Interactive Digital Signage

Nggawe Pengalaman Brand modern

图片 3

Interactive Digital Signage (IDS) tampilan pelanggan nambah efektifitas marketing lan bali ing investasi

lan njupuk pesen marketing maju.

Gawe pengalaman account interaktif kanggo narik kawigaten pelanggan lan banjur melu karo isi interaktif.

IDS nampilake kanggo ngirim informasi pribadi padha perlu lan nggawe wong account-penasehat ukum.

◆ Ngenalke produk anyar

◆ Promoting acara lokal / kampanye

◆ pun branded pengalaman gaya urip

◆ program kasetyan Kurban lan isi

 

Bantuan pancasan tuku customer ing nyimpen

Pengecer dina sing madhep kompetisi saka ewu shopping online. tampilan IDS bisa nggawe anyar interaktif

pengalaman blanja kanggo pelanggan kanggo alamat lan ngisin gaya iki.

◆ narik kawigaten lan awake pelanggan

◆ nyediakake sawijining "beting telas" karo ing ambane, informasi produk konsisten ing dikarepake

◆ Nerjemahake isoh program marketing pribadi ing titik loro kapentingan lan sale

 

Sambungake "bricks" karo "klik"

Pengecer dina sing confronting ing impact saka internet marketing lan "show rooming". A medium dinamis lan interaktif anyar

wis ngewangi nggawe inroads kanggo alamat lan ngisin gaya iki.

◆ marketing Personalisasi ing titik loro kapentingan lan sale

◆ integrasi Rapi karo marketing

◆ nindakake Online kanggo metu saka item Simpenan


WhatsApp Online Chat !