Retail & Restaurant

Tutul Solutions Nambahi pengalaman Retail

图片 2

Touchdisplays punika panyedhiya tutul solusi dipercoyo kanggo sistem toko, kita nyedhiyani pelanggan karo modern,

kualitas dhuwur, urip dawa, nggunakake desain produk dipercaya watara jam.

Tutul-aktif solusi saka Touchdisplays nambah pengalaman panuku lan ngoptimalake operasi tengen

anjog  pengecer ing saindhenging donya. In-nyimpen sistem kita bubar ngenalaken bakal bantuan akselerasi Mobile

POS lan gagasan toko.

Keuntungan saka komputerisasi tutul wis ditambahi uga ngluwihi nambah mriksa metu kabeh lan nyepetake  anyar

training digandhengake, inovasi lan berkembang kurban toko anyar lan pengalaman account interaktif, kalebu: titik layanan,

hotels, acara hiburan, lan restoran, customer dipandu shopping, interaktif tondo umum digital, customer madhep tampilan,

toko virtual.

We are toko profesional, dibangun kanggo tutul:

1.Professional Grade: komponen premium bisa dipercaya, dibangun kanggo pungkasan.

2.Long urip: kasedhiyan lengkap ngisin siklus Standardisasi refresh Panjenengan.

3. Flexible:  portofolio paling gedhé saka sistem tutul, didhukung dening Suite kebak pembalap Integrasi lan werna-dicocogaké, peripherals lapangan-installable.

Ayo dadi njaluk penyebaran miwiti inovasi pengalaman blanja - sapunika!


WhatsApp Online Chat !