Public

instalasi trep lan desain free-pangopènan Public

图片 6

Kritéria utama nalika Automating aplikasi kanggo pasar Public sing gamblang, ease saka nggunakake, lan selaras lengkap karo peraturan safety.

On tanah, dening segara, utawa ing udhara, liyane lan liyane OEMs lan sistem integrators ing platform layanan Alexa Public sing ngowahi kanggo tutul minangka

solusi paling alam kanggo nambah antarmuka mburi-user.

Apa iku cepet nentokake lokasi tepat ing lemah, breezing liwat tollbooth a, kanthi otomatis mriksa ing dhewe, utawa Public

Alexa video propaganda, kesempatan kanggo aplikasi tutul-meningkat ing pasar Public sing winates mung dening bayangan.

● Ing Airport

● Ing squar umum

● Bus stop

● Tutul Teknologi lan Tutul Products


WhatsApp Online Chat !