Mjekësor

Prekni Zgjidhje për mjekësore dhe kujdesit shëndetësor Aplikime

图片 4

Në një arenë ku thjeshtimi i sistemeve komplekse është thelbësor dhe saktësia është e nevojshme, një prekje  ndërfaqe  është më e shpejtë,

Mënyra më e lehtë për profesionistët në pothuajse çdo biznes për të bashkëvepruar me teknologji-dhe më e drejtpërdrejtë dhe e natyrshme.

Cilësia e njohur dhe besueshmërinë e prekje të bazuar në produkte të rezultateve nga një dizajn që përfshin lehtë për të lexuar dhe tregon

ndërfaqet përgjegjshëm prekje, me një shtresë e jashtme të mbyllur që mbron kundër splashes të lëngshme. 

Kjo lejon ekran të vazhdojnë të veprojnë saktë edhe kur nënshtruar pika e ujit apo substancave të tjera.

Në mënyrë të barabartë në shtëpi në një klinikë të zënë ose dhomë pritjes, produktet prekje mund të aktivizohet me një gisht, gome-gloved dorë,

ose majë shkruese-të gjithë të përbashkët në mjediset e kujdesit shëndetësor.

Lehtë për t'u përdorur, të besueshme dhe të qëndrueshme, touchscreens, prekni monitoron, dhe kompjutera kontakt të sjellë thjeshtësi të fuqishme të pajisjeve,

orkestrim, dhe shërbime, dhe për të përmirësuar efikasitetin e pajisjeve të përdorura në mjedise të ndryshme të kujdesit shëndetësor:

● Automatizimi Healthcare

● Pacienti Vetë-shërbim

● Touch teknologjive dhe Touch Produkte


WhatsApp Online Chat !