publik

instalimi i përshtatshëm dhe të projektimit pa mirëmbajtje për Publikun

图片 6

Kriteret kryesore kur automating aplikimet për tregun publik janë thjeshtësia, lehtësinë e përdorimit, dhe përputhje të plotë me rregullat e sigurisë.

Në tokë, nga deti, ose në ajër, gjithnjë e më shumë OEMs dhe sistemet integrators në platformën e shërbimit të informacionit publik janë kthyer për të prekur si

zgjidhja më e natyrshme për të përmirësuar ndërfaqen e end-userave.

Nëse kjo është përcaktuar shpejt vendndodhjen tuaj të saktë në terren, breezing përmes një Tollbooth, automatikisht duke kontrolluar në veten tuaj, ose Publik

Informacion Video propaganda, mundësitë për aplikimet prekje të zgjeruara në treg Publik janë të kufizuar vetëm nga imagjinata.

● Në aeroportin

● E squar publik

● Stacioni i autobusit

● Touch teknologjive dhe Touch Produkte


Send your message to us:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat !