O lo'o fa'aauau pea ona fa'agaoioi le maketi i luga o le atunu'u a Saina

O lo'o fa'aauau pea ona fa'agaoioi le maketi i luga o le atunu'u a Saina

A'afia i le fa'ama'i, ua taofia le taumafaina e aunoa ma se initaneti.O lo'o fa'avavevave le fa'aogaina o luga ole initaneti.Faatasi ai ma i latou, o oloa e pei o le puipuia o faama'i ma meafale o lo'o fa'atauva'a fa'atau.I le 2020, o le a oʻo atu i le 12.5 trillion yuan le maketi i luga o tuaoi o Saina, o se faʻaopoopoga o le 19.04% i lea tausaga ma lea tausaga.

Ua fa'ailoa mai e le lipoti o le aga'i i luga ole laiga o fefa'ataua'iga fa'aleaganu'u i fafo o lo'o fa'atupula'ia atili.I le 2020, o fefaʻatauaiga i luga ole laiga a Saina e tusa ma le 38.86% o le aofaʻi o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo a le atunuu, o se siitaga o le 5.57% mai le 33.29% i le 2019. toe fuataiina o pisinisi e-pisinisi i luga o tuaoi ma le atinaʻeina o kamupani e-pisinisi i luga o tuaoi, ma suiga o maketi o loʻo faʻavavevave foi.

"Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o B-end i luga o le initaneti faʻatau ma masaniga faʻatau, o se numera tele o tagata faʻatau B-end ua suia a latou amioga faʻatau i luga ole laiga e faʻafetaui ai manaʻoga faʻatau a tagata faʻatau i lalo ma faʻatauga e leai se fesoʻotaʻiga, lea na faʻaosoina ai le au faʻatau atu i luga ole B2B. e-commerce platform ma Ua faateleina le numera faavae o tagata faʻaoga i lalo.O le lipoti o loʻo faʻaalia ai i le 2020, o fefaʻatauaiga i luga ole tuaoi e-pisinisi B2B na maua ai le 77.3%, ma o fefaʻatauaiga a le B2C e 22.7%.

I le 2020, e tusa ai ma oloa auina atu i fafo, o le fua o le maketi e-commerce i fafo atu o Saina e 9.7 trillion yuan, o se siitaga o le 20.79% mai le 8.03 trillion yuan i le 2019, ma se sea maketi o le 77.6%, o se siitaga laititi.I lalo o le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o faʻataʻitaʻiga faʻatau i luga o le initaneti ma le faʻasolosolo faʻasolosolo o faiga faʻavae mo le fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o manaʻoga o tagata faʻatau mo le lelei o oloa ma galuega, faʻatau atu i fafo atu o tuaoi e-pisinisi. atiina ae vave.

I tulaga o oloa faaulufale mai, o le fua o le faaulufale mai a Saina i luga o tuaoi e-pisinisi maketi (e aofia ai B2B, B2C, C2C ma O2O faataitaiga) o le a oo atu i le 2.8 trillion yuan i le 2020, o se siitaga o le 13.36% mai le 2.47 trillion yuan i le 2019, ma o le maketi e 22.4% .I le tulaga o le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o le aofaʻi atoa o tagata faʻaoga i luga ole laiga i luga ole laiga, ua faʻateleina foi tagata faʻaoga Haitao.I le tausaga lava lea, o le aofaʻi o tagata faʻaulufale mai e-commerce i Saina e 140 miliona, o se faʻaopoopoga o le 11.99% mai le 125 miliona i le 2019. Aʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le faʻaleleia o meaʻai ma manaʻoga i totonu o le atunuʻu, o le fua o le faʻaulufaleina o tuaoi tuaoi. fefa'ataua'iga e-pisinisi o le a fa'amatu'u atu ai fo'i le tele o avanoa mo le fa'atupulaia.
信图片_20210526135947


Taimi meli: Me-26-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

WhatsApp Online Chat!