. 21,5 Inci Leres Datar Toel Signage - TouchDisplays

21,5 Inci Leres Datar Toel Signage

21,5 Inci Leres Datar Toel Signage

Modél: GTM503B

Produk bubuka

Aplikasi

Fitur

Spésifikasi konci

leres-datar-touch-sadaya-di-hiji-pc-4

TouchDisplays multifungsi Touch Interactive Digital Signage nganteurkeun platform basis Windows atanapi Android anu kuat.Kalawan ketebalan ngaropéa nyadiakeun produk kelas komérsial.Projected multi touch jeung VESA mount nyieun eta minuhan multi Tujuan, kaca tempered dirancang pikeun tahan lingkungan operasi ekstrim.

leres-datar-touch-sadaya-dina-hiji-pc-3
leres-datar-touch-sadaya-dina-hiji-pc-1

TouchDisplays signage interaktif diulas kalawan kamampuhan multiguna na.Urang ngalakukeun kios ngaropéa diwangun dina atawa ketebalan ngaropéa pikeun nyocogkeun kios Anjeun.Kalayan liang VESA anu cocog, éta ogé tiasa dipasang di témbok atanapi di lantai sareng kurung.Mangpaat tina kacaangan luhur opsional sareng sudut pandang anu leres, tanda digital kami tiasa dibaca sinar panonpoé.

POS-terminal-9

prosesor fanless konsumsi pisan kuat sarta low;
Pilihan CPU fléksibel pikeun vérsi Android anu béda;
Lega rentang ti Intel j1800 mun i7 panganyarna 7 generasi pikeun jandéla.
2151E Toel Sadaya Dina Hiji PC ngajalankeun aplikasi kritis gancang, mantuan Anjeun ngawula konsumén Anjeun malah gancang.
processor Fanless sahingga konsumsi low sarta noiseless sabudeureun.

touch datar leres sadayana dina hiji pc (5)
leres-datar-touch-sadaya-di-hiji-pc-6

Panganteur

Ditawarkeun sababaraha interfaces: HDMI / VGA, USB, Rj45, Mic jeung sajabana, pamasangan input video jeung kaluaran gancang jeung gampang.USB Powered sadia pikeun sambungan periferal leuwih.

外围设备

Périferal

Saluareun tampilan layar multi toél PACP kuat, sababaraha périferal sadia pikeun minuhan sagala rupa aplikasi, kaasup komunikasi deukeut-sawah (NFC / RFID), mag strip reader (MSR) printer termal jeung sajabana.Diwangun-di WiFi jeung bluetooth ngajadikeun eta bisa disambungkeun iraha wae jeung dimana wae.

APLIKASI

touch datar leres sadayana dina hiji pc (8)

  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

    TouchDisplays ' Touch IDS (Interactive Digital Signage) kalayan dukungan kamampuan manufaktur nangtung anu ngalaman pisan, Éta dirancang pikeun sagala jinis industri kalayan téknologi LCD panganyarna pikeun mastikeun réliabilitas anu luhur sareng pangalaman pangguna anu saé.

     

    Ngagabungkeun komputer layar rampa kelas komérsial sareng prosésor Android anu kuat anu nganteurkeun kecepatan komputasi anu teu aya tandingna.

     

    Kalawan solusi ngaropéa pikeun customer nawarkeun rupa-rupa ukuran.

    Modél

    2151E-IOT-F

    Kasus / Bezel Warna

    Hideung bodas

    Ukuran tampilan

    21.5"

    Panel toél

    Layar Rampa Kapasitif Projected

    Titik noél

    10

    Toél waktos respon

    8 ms

    TouchAIO Dimensi

    524 x 46 x 315,5 mm

    Tipe LCD

    TFT LCD (lampu tukang LED)

    Wewengkon Layar Mangpaat

    477,8 mm x 269,3 mm

    Babandingan aspék

    16:9

    Optimal (asli) Resolusi

    1920*1080

    Panel LCD Pixel pitch

    0,1875 x 0,1875 mm

    Panel LCD Warna

    16,7 juta

    Kacaangan panel LCD

    250 cd/m2

    Panel LCD waktos Tanggapan

    16 ms

    Sudut Témbongkeun

    (khas, ti pusat)

    Horizontal

    ± 89° atawa 178° total (kénca/katuhu)

    Nangtung

    ± 89° atawa 178° total (luhur/handap)

    Babandingan Kontras

    3000:1

    kaluaran konektor sinyal Video

    Mini D-Sub 15-Pin tipe VGA jeung tipe HDMI

    Panganteur

    USB 2.0 * 4 (usb 3.0 * 2 opsional) PCI-E (4G kartu SIM, wifi jeung Bluetooth pilihan)

    Earphone*1Mic*1Com*3RJ45*1

    Jinis catu daya

    panganteur input monitor: + 12VDC ± 5%,6.0 A;Jack DC (2.5)

    AC ka DC kakuatan input bata: 100-240 VAC, 50/60 Hz

    Konsumsi kakuatan: 50W

    ECM

    (Modul Komputer Lebetkeun)

    ECM3:Prosesor Intel J1900 (Quad-core 2.0GHz/2.4GHz, Tanpa Kipas)

    ECM4:Prosesor Intel i3-4010U (Dual Core 1.7GHz, Tanpa Kipas)

    ECM5:Prosesor Intel i5-4200U (Dual Core 1.6GHz/2.6GHz Turbo, Tanpa kipas)

    ECM6:Prosesor Intel i7-4500U (Dual Core 1.8GHz / 3GHz Turbo, Tanpa kipas)

    SATA 3:HDD 500G (nepi ka 1TB opsional) atanapi SDD 32G (nepi ka 128G opsional)

    Mémori:DDR3 4G (ngalegaan nepi ka 16G Opsional)

    CPU ningkatkeun:J3160 & I3-I7 séri 5th6th7thpilihan

    Sistem Operasi:Win7Pos Siap7Win8XPWinCEVistaLinux

    ECM9:Cortex-A53 8Inti 1.5GHz;GPU: PowerVR G6110

    Rom: 1G (nepi ka 2G4G opsional);Kilat: 8G (nepi ka 32G opsional)

    Sistem operasi: 5.1 atanapi 6.0

    Suhu

    Operasi: 0°C nepi ka 40°C; Panyimpenan -20°C nepi ka 60°C

    Kelembapan (non-condensing)

    Operasi: 20% -80%;Panyimpenan: 10%-90%

    Ukuran karton pengiriman barang

    620 x 206 x 456 mm (2 PCS)

    Beurat (approx.)

    Produk Saleresna: 5,1 kg (1 Potongan); Pangiriman: 13,2 kg (2 PCS)

    Garansi Monitor

    3 taun (Kacuali panel LCD 1 taun)

    Kahirupan lampu lampu tukang: has 50.000 jam ka satengah kacaangan

    Persetujuan Badan

    CE / FCC / RoHS (UL atanapi GS pikeun ngaropéa)

    Pilihan Pamasangan

    75 mm sarta 100 mm VESA Gunung

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Disarankeun

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Chat Online WhatsApp!