21,5 Inch True Flat Tutul Signage

21,5 Inch True Flat Tutul Signage

Model: GTM503B

Pengenalan produk

Aplikasi

Fitur

Spesifikasi Key

true-flat-touch-all-in-one-pc-4

TouchDisplays Multifunctional Touch Interactive Digital Signage ngirimake platform basis Windows utawa Android sing kuat.Kanthi kekandelan sing disesuaikan nyedhiyakake produk kelas komersial.Proyeksi multi-touch lan VESA mount nggawe kaca tempered multi-tujuan sing dirancang kanggo tahan lingkungan operasi sing ekstrim.

true-flat-touch-all-in-one-pc-3
true-flat-touch-all-in-one-pc-1

Signage interaktif TouchDisplays ditampilake kanthi kemampuan multiguna.Kita nindakake kios khusus sing dibangun ing utawa ketebalan khusus sing cocog karo kios sampeyan.Kanthi bolongan VESA sing kompatibel, uga bisa dipasang ing tembok utawa lantai kanthi krenjang.Mupangat saka padhange dhuwur opsional lan sudut pandang sing bener, tandha digital kita bisa diwaca srengenge.

POS-terminal-9

Prosesor fanless konsumsi banget kuat lan kurang;
Pilihan CPU fleksibel kanggo macem-macem versi Android;
Wide sawetara saka Intel j1800 kanggo i7 paling anyar 7 generasi kanggo windows.
2151E Tutul Kabeh Ing Siji PC mbukak aplikasi kritis cepet, mbantu sampeyan ngawula pelanggan malah luwih cepet.
prosesor Fanless mangkono konsumsi kurang lan lingkungan noiseless.

true flat touch all in one pc (5)
true-flat-touch-all-in-one-pc-6

Antarmuka

Nawakake macem-macem antarmuka: HDMI / VGA, USB, Rj45, Mic lan liya-liyane, instalasi input lan output video cepet lan gampang.USB powered kasedhiya kanggo sambungan peripheral liyane.

外围设备

PERIPHERAL

Ngluwihi tampilan layar multi-tutul PACP sing kuat, macem-macem peripheral kasedhiya kanggo nyukupi kabeh jinis aplikasi, kalebu komunikasi cedhak lapangan (NFC / RFID), printer termal mag strip reader (MSR) lan liya-liyane.Wi-Fi lan bluetooth sing dibangun nggawe bisa disambungake kapan wae lan ing ngendi wae.

APLIKASI

true flat touch all in one pc (8)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    TouchDisplays ' Touch IDS (Interactive Digital Signage) kanthi dhukungan saka kapabilitas manufaktur vertikal sing berpengalaman banget, Iki dirancang kanggo kabeh jinis industri kanthi teknologi LCD paling anyar kanggo njamin linuwih lan pengalaman pangguna sing apik.

     

    Nggabungake komputer layar demek kelas komersial karo prosesor Android sing kuat sing menehi kecepatan komputasi sing ora cocog.

     

    Kanthi solusi sing disesuaikan kanggo pelanggan nawakake macem-macem ukuran.

    Model

    2151E-IOT-F

    Warna Case/Bezel

    Ireng putih

    Ukuran Tampilan

    21.5"

    Panel tutul

    Layar Tutul Kapasitif Proyeksi

    Titik tutul

    10

    Wektu nanggepi tutul

    8ms

    Ukuran TouchAIO

    524 x 46 x 315,5 mm

    Tipe LCD

    TFT LCD (LED backlight)

    Area Layar Migunani

    477,8 mm x 269,3 mm

    Rasio aspek

    16:9

    Resolusi Optimal (native).

    1920*1080

    Pitch piksel panel LCD

    0,1875 x 0,1875 mm

    Warna panel LCD

    16,7 yuta

    Panel LCD Padhang

    250 cd/m2

    Panel LCD Response Time

    16 ms

    Sudut Pandang

    (khas, saka tengah)

    Horisontal

    ± 89° utawa 178° total (kiwa/tengen)

    Vertikal

    ± 89° utawa 178° total (munggah/mudhun)

    Rasio Kontras

    3000:1

    output konektor sinyal Video

    Mini D-Sub 15-Pin jinis VGA lan jinis HDMI

    Antarmuka

    USB 2.0*4 (usb 3.0*2 opsional) PCI-E (4G kertu SIM, wifi lan Bluetooth opsional)

    Earphone*1Mic*1Com*3RJ45*1

    Jinis sumber daya

    Antarmuka input monitor: + 12VDC ± 5%,6.0 A;Jack DC (2.5)

    AC kanggo DC daya bata input: 100-240 VAC, 50/60 Hz

    Konsumsi Daya: 50W

    ECM

    (Modul Komputer Embed)

    ECM3:Prosesor Intel J1900 (Quad-inti 2.0GHz/2.4GHz, Tanpa Kipas)

    ECM4:Prosesor Intel i3-4010U (Dual Core 1.7GHz, Tanpa Kipas)

    ECM5:Prosesor Intel i5-4200U (Dual Core 1.6GHz/2.6GHz Turbo, Tanpa Kipas)

    ECM6:Prosesor Intel i7-4500U (Dual Core 1.8GHz/3GHz Turbo, Tanpa Kipas)

    SATA 3:HDD 500G (nganti 1TB opsional) utawa SDD 32G (nganti 128G opsional)

    Memori:DDR3 4G (tambah nganti 16G Opsional)

    Nganyari CPU:J3160 & I3-I7 seri 5th6th7thopsional

    Sistem Operasi:Win7Pos Ready7Win8XPWinCEVistaLinux

    ECM9:Cortex-A53 8inti 1.5GHz;GPU: PowerVR G6110

    ROM: 1G (nganti 2G4G opsional);lampu kilat: 8G (nganti 32G opsional)

    Sistem Operasi: 5.1 utawa 6.0

    Suhu

    Operasi: 0°C nganti 40°C; Panyimpenan -20°C nganti 60°C

    Kelembapan (non-kondensasi)

    Operasi: 20% -80%;Panyimpenan: 10%-90%

    Pengiriman Ukuran Karton

    620 x 206 x 456 mm (2 PCS)

    Bobot (kira-kira)

    Produk Aktual: 5,1 kg (1 Piece); Pengiriman: 13,2 kg (2 PCS)

    Monitor Garansi

    3 taun (Kajaba panel LCD 1 taun)

    Urip lampu latar mburi: khas 50.000 jam nganti setengah padhang

    Persetujuan Agensi

    CE/FCC/RoHS (UL utawa GS kanggo Customized)

    Pilihan Pemasangan

    75 mm lan 100 mm VESA gunung

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk Dianjurake

    Kirim pesen menyang kita:

    Obrolan Online WhatsApp!