Баркод скенер

Модел: GTM503B

Производи Вовед

Апликација

Карактеристика

Клучна спецификација

Долготрајно опкружување со циклус на производи

Рачен читач на бар кодови

Брзина на скенирање: 1O0 mm/sec

Големина на тркалото со мастило: 1mm

Животот на ласерот може да достигне 100OO часа

Животот на копчињата дури 10 милиони пати

Поддржете RS232 и USB интерфејс

Димензии:100 *8O *175мм

Испратете ни ја вашата порака:

WhatsApp онлајн разговор!