garansi

handap Informasi HARANSI kawates ieu disadiakeun dina produk TOUCHDISPLAYS Toel Leyuran. Mangsa jaminan dimimitian dina tanggal nalika produk TOUCHDISPLAYS geus mimiti shipped ka Leyuran customer TOUCHDISPLAYS Toél.

Kabéh dina hiji (Gajah Mungkur, tablet, Touch PC) 3 taun (Iwal panel LCD 1 taun)
Toel Monitor 3 taun (Iwal panel LCD 1 taun)
LCD Monitor 3 taun (Iwal panel LCD 1 taun)
LCD Panel 1 taun
Controllers Toel 3 taun
Supir Board LCD 3 taun
Board utama 3 taun
kabel 3 taun
Tamansari akustik Gelombang (SAW) Toel layar 5 taun
Résistif Toel layar 3 taun
IR Toel layar 2 taun
Kapasitif Toel layar 3 taun
Pos Terminal 3 taun (Iwal panel LCD 1 taun)
Kartu Reader (MSR) 3 taun
mesin citak 3 taun
Kode bar 3 taun
laci tunai 3 taun

WhatsApp Online Chat !