Adat

Hiji hiji-of-a-jenis gagasan keur solusi Anjeun

 

图片 8图片 9

Pikeun konfigurasi unik diperlukeun papanggih kabutuhan husus Anjeun, ngamangpaatkeun pangalaman urang keur  ngarancang produk rék.

grup Leyuran Touchdisplays Adat nawarkeun kabeungharan pilihan keur nyieun husus.

● ukuran Béda jeung konfigurasi

● rengse Adat

● panyiri wasta

● aréa Témbongkeun

● Sealing na shielding

● cabling Husus

● prototyping Dina-imah

● Buktina-of-konsép model

● kinerja ongkos High

● certifications agénsi Global: UL, CSA, cul, FCC, CE, CISPR, CTICK, VDE, sarta TUV


WhatsApp Online Chat !