Custom

A siji-of-a-jenis idea kanggo solusi

 

图片 8图片 9

Kanggo konfigurasi unik dibutuhake kanggo ketemu karo kabutuhan tartamtu, njupuk kauntungan saka kita pengalaman kanggo  desain produk pengin.

grup Solutions Touchdisplays Custom nawakake kasugihan saka pilihan pangaturan dhewe.

● ukuran Beda lan konfigurasi

● finish Custom

● Labeling Private

● area Tampilan

● Sealing lan shielding

● cabling Special

● Stamping In-house

● Proof-of-konsep model

● kinerja biaya High

● sertifikasi agensi Global: UL, CSA, Pungkasan, FCC, CE, CISPR, CTICK, VDE, lan TUV


WhatsApp Online Chat !