Ua fa'ato'a maua e Saina le US e avea ma pa'aga fefa'ataua'iga sili a EU

Ua fa'ato'a maua e Saina le US e avea ma pa'aga fefa'ataua'iga sili a EU

O le maualuga o Saina na oʻo mai ina ua mafatia i le faʻamaʻi o le coronavirus i le kuata muamua ae na toe malosi i le taumafaina e oʻo lava i le maualuga o le tausaga talu ai i le faaiuga o le 2020.

Na fesoasoani lea i le fa'atauaina o oloa a Europa, ae maise lava i vaega o ta'avale ma oloa taugata, a'o fa'atauga a Saina i Europa na fa'amanuiaina mai le malosi o le mana'omia mo mea tau eletise.

O le tausaga nei, na talosaga ai le malo o Saina i tagata faigaluega ina ia tumau i le lotoifale, o le mea lea, o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o Saina ua faʻateleina le saoasaoa ona o le malosi o oloa auina atu i fafo.

O le fa'aulufaleina mai o fefa'ataua'iga mai fafo a Saina ma le tulaga fa'atau atu i fafo i le 2020 o lo'o fa'aalia ai, ua na'o Saina le tamaoaiga tele i le lalolagi ua ausia le fa'atupulaia o le tamaoaiga.

Ae maise le alamanuia faaeletonika i le auina atu i fafo atoa, o le vaega e matua maualuga atu nai lo taunuuga muamua, o le fua o fefaatauaiga i fafo ua ausia se faamaumauga maualuga.

src=http _www.manpingou.com_uploads_allimg_190110_25-1Z1101535404Q.jpg&refer=http _www.manpingou.com&app=2002&size=f9999,10000&q=a80&n=0&gt=0&gt=0&gt=0


Taimi meli: Mati-04-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

WhatsApp Online Chat!