Ua hoʻopau ʻo Qingdao i ka ʻoihana e-commerce mua "9810" hoʻoiho ʻauhau ʻauhau.

Ua hoʻopau ʻo Qingdao i ka ʻoihana e-commerce mua "9810" hoʻoiho ʻauhau ʻauhau.

 

 

Ua hoʻopau ʻo Qingdao i ka ʻoihana e-commerce mua "9810" hoʻoiho ʻauhau ʻauhau.

Wahi a ka nūhou ma ka lā 14 o Dekemaba, ua loaʻa iā Qingdao Lisen Household Products Co., Ltd. ma kahi o 100,000 yuan ma nā ʻauhau ʻauhau no nā mea kūʻai aku i waho o ka palena ʻāina (9810) mai ka Qingdao Shinan District Taxation Bureau o ka State Administration of Taxation.ʻO kēia ka mua ma Shandong.“9810″ ʻoihana hoʻokuʻu ʻauhau ʻauhau.

Ua hōʻike ʻia ma Iune o kēia makahiki, ua hoʻopuka ka General Administration of Customs i ka "Announcement on the Implementation of the Pilot Export Supervision of Cross-border E-commerce Enterprises to Enterprises", a ua hoʻohui i ke ʻano o ke ʻano o ka nānā ʻana i ke ʻano o B2B. ka hoʻokuʻu pololei ʻana a me ka hoʻokuʻu ʻana i nā hale kūʻai e-commerce ma waho.“9710″, ʻo ka inoa piha ʻo “Cross-border e-commerce enterprise-to-business direct export”;i ka manawa like, ua hoʻohui ʻia ke code ʻano kiaʻi kuʻuna "9810", ʻo ka inoa piha ʻo "Cross-border e-commerce export overseas warehouse", kūpono ia no nā huahana e-commerce e kūʻai aku i waho.

ʻO ka hoʻokō ʻana i ke kumu hoʻohālike e-commerce B2B hoʻoiho hou ʻana i nā palena palena hou

Ua hōʻole ʻo ia i nā ala e hoʻokuʻu aku ai i nā hui e-commerce ma waena o nā palena, a ua maʻalahi a maʻalahi ke ʻano o ka ʻōlelo kuʻuna, e hōʻemi pono ana i ke kumukūʻai o ka ʻae ʻana i nā ʻoihana, hoʻomaikaʻi i ka manawa o ka ʻae ʻana i nā dute, a me ke kōkua ʻana i nā ʻoihana e hoʻokō maikaʻi i nā kauoha International. ka hoʻomohala ʻana i ke kālepa hoʻopukapuka.

1


Ka manawa hoʻouna: Dec-14-2020

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

WhatsApp Online Chat !