garanci

pas garancitë kufizuara informacioni është dhënë në produktet TOUCHDISPLAYS prekje Solutions. Periudha e garancisë fillon në datën kur produkti TOUCHDISPLAYS është dërguar për herë të parë në zgjidhje të konsumatorëve TOUCHDISPLAYS kontakt.

Të gjitha në një (IDS, Tablet, PC Touch) 3 vjet (Me përjashtim të panel LCD 1 vit)
touch Monitor 3 vjet (Me përjashtim të panel LCD 1 vit)
LCD Monitor 3 vjet (Me përjashtim të panel LCD 1 vit)
Panel LCD 1 vit
kontakt Kontrollorët 3 vjet
LCD Board Shofer 3 vjet
Board kryesore 3 vjet
kabllo 3 vjet
Sipërfaqja Acoustic Vala (savs) Touch Screen 5 vite
Resistive Touch Screen 3 vjet
IR Touch Screen 2 vjet
Capacitive Touch Screen 3 vjet
POS Terminal 3 vjet (Me përjashtim të panel LCD 1 vit)
Card Reader (MSR) 3 vjet
printer 3 vjet
Code bar 3 vjet
sirtar Cash 3 vjet

Send your message to us:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat !