јавни

Лесен за инсталација и одржување слободни дизајн за јавни

图片 6

Главните критериуми кога автоматизирање на апликации за јавниот пазар се едноставноста, едноставноста за користење, како и целосна согласност со прописите за безбедност.

На копно, од страна на морето, или во воздух, се повеќе и повеќе ОЕМ и системи интегратори во платформата јавен информативен сервис се свртуваат кон допре како

најприродно решение за подобрување на крајниот корисник интерфејс.

Без разлика дали тоа е брзо одредување на точната локација на земјата, breezing преку tollbooth, автоматски проверка во себе, или јавно

информации за видео пропаганда, можностите за допир подобрена апликации во јавниот пазар се ограничени само од имагинацијата.

● Во аеродром

● Јавниот squar

● автобуска станица

● допир технологии и производи на допир


Send your message to us:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Online Chat !