Pontšo ea pele ea khoebo ea e-commerce ea China e tšela moeli e ile ea buloa Fuzhou

Pontšo ea pele ea khoebo ea e-commerce ea China e tšela moeli e ile ea buloa Fuzhou

ka March 18 hoseng, Pokello ea pele ea Khoebo ea E-Commerce ea Chaena (eo ka mor'a moo e tla bitsoa Cross-Border Fair) e ile ea buloa Setsing sa Machaba sa Kopano le Lipontšo sa Fuzhou Strait.

Libaka tse 'ne tse kholo tsa lipontšo li kenyelletsa sebaka sa lipontšo sa marang-rang se kopaneng sa e-commerce, sebaka sa lipontšo sa bafani ba litšebeletso tsa e-commerce tse tšelang moeli, sebaka sa lipontšo sa barekisi ba marang-rang ba marang-rang, le sebaka sa lipontšo sa papatso ea marang-rang ea e-commerce.Sebaka sa lipontšo sa barekisi ba marang-rang ba e-commerce se na le libaka tse 13 tsa likhetho tse khethiloeng: limpho, lintho tsa ho ngola, sebaka sa lipontšo tsa setso le boqapi, thepa ea lapeng, ntlo ea ho jella, kichineng le sebaka sa lipontšo tsa ts'ebeliso ea letsatsi le letsatsi, lisebelisoa tsa makoloi le lithuthuthu, mochini le sebaka sa lipontšo tsa lisebelisoa tsa thepa. , sebaka sa pontšo ea masela le liaparo, sebaka sa lipontšo tsa 'mè le lesea la Supplies, sebaka sa pontšo ea lisebelisoa tsa elektroniki tsa 3C, sebaka sa lipontšo sa lapeng se bohlale, sebaka sa lipontšo sa mokhabiso oa matsatsi a phomolo, lieta, liaparo le mekotla ea lipapali le sebaka sa pontšo ea lipapali, ho lema sebaka sa lipontšo tsa ka ntle, bophelo bo botle le bo botle. sebaka sa pontšo ea tlhokomelo ea bongaka, sebaka sa pontšo ea lihlahisoa tsa liphoofolo tsa lapeng, sebaka sa lipontšo sa limpho tsa letsatsi le letsatsi.

Sebakeng sa lipontšo sa marang-rang se kopaneng sa li-e-commerce, sethala se tsebahalang lefatšeng ka bophara sa e-commerce se kang Alibaba International, StationAmazon Global Store, eBay, Newegg, le sethala sa sebopeho sa libaka Europe, Amerika, Afrika le Boroa-bochabela Asia li tla tla. kenya letsoho kopanong.Li-platform tse ngata le tsona li tla tšoaroa ka 2021. Seboka sa pele sa papatso ea matsete;sebakeng sa lipontšo sa barekisi ba marang-rang ba marang-rang, lisebelisoa tsa elektroniki tsa dijithale, thepa ea lapeng, kichineng le ts'ebeliso ea letsatsi le letsatsi, lintho tsa ho bapala, bo-'m'e le bana, lieta, liaparo, mekotla, ho lema jareteng le kantle, lisebelisoa tsa makoloi le lithuthuthu, lisebelisoa tsa lapeng, jj. -ho rekisa lihlahisoa tsa moeli oa khoebo ea e-commerce.

Fuzhou e khothalelitse ka molao ho aha "toropo ea pele ea lits'ebetso tsa dijithale."

nako -14


Nako ea poso: Mar-19-2021

Re romelle molaetsa oa hau:

Moqoqo oa Marang-rang oa WhatsApp!