O le Atina'e o Tekonolosi Mata Pa'i e Fa'aolaina ai le Fa'afouina o le Soifuaga o Tagata

O le Atina'e o Tekonolosi Mata Pa'i e Fa'aolaina ai le Fa'afouina o le Soifuaga o Tagata

IDS1I ni nai tausaga talu ai, o tekinolosi faʻapipiʻi paʻi na o se elemene o ata tifaga faʻasaienisi.O le fa'aogaina o masini e ala i le pa'i i le lau sa na'o se fa'atauva'a i lena taimi.

 

Ae o le taimi nei, ua tu'ufa'atasia lau pa'i i telefoni fe'avea'i a tagata, komipiuta a le tagata lava ia, televise, isi oloa fa'atekinolosi ma mea faigaluega a le fale.Ma o le fegalegaleaiga i le va o tagata ma mea faʻaeletoroni e le o toe faʻatapulaʻaina i le faʻaogaina o le keyboard.Ae o anafea na aliaʻe mai ai tekinolosi mata paʻu?Ina ia aʻoaʻoina sina mea itiiti e uiga i le talaʻaga o le atinaʻe.

 

l1960 – 1970s

I le amataga lava, i le 1960s, na fatuina ai e EA Johnson le muamua capacitive touch screen i le Royal Radar Establishment i Peretania.

 

O lea, na fausia ai e Dr. G. Samuel Hurst ni masini pa'i tetee i le 1971, a o avea o ia ma faiaoga i le Iunivesite o Kentucky.O le masini, e igoa ia "Elograph," na pateni e le Iunivesite o Kentucky Research Foundation."Elograph", e ui ina le manino e pei o mata pa'i fa'aonaponei, o se fa'ailoga taua tele i le atina'eina o tekonolosi mata.

 

I le taimi nei, o le tele-touch function na afua mai i le 1970s.Ua faʻaaogaina e le CERN lenei tekonolosi tele-touch talu mai le 1976. Ae ui i lea, ona o le tekinolosi le matua, o le vave faʻaogaina o tekonolosi na faʻaaogaina le auala e pulea ai le tetee, ina ia tatau ona faʻaaogaina ma le malosi sili atu.

 

l1980 – 2000s

I le 1986 na fa'aogaina ai le polokalama muamua POS i luga o se komipiuta 16-bit lea e tu'ufa'atasia ai le fa'aaliga fa'aali pa'i lanu.A maeʻa lena, o loʻo faʻapipiʻiina le tekonolosi mata i le Smartphone ma le PDA talu mai le 1990s.

 

I le amataga o le 21st seneturi, na faʻalauiloa ai e Microsoft le Windows XP Tablet PC, ma amata ona ulufale atu i le tekinolosi paʻi i le 2002.

 

Faatasi ai ma le faatupulaia o le matua o le faasaienisi alamanuia, paʻi tekonolosi tuʻufaʻatasia ma telefonipoto software e faasolosolo malie ona faʻaaogaina io tatou olaga.I le 2007, na faalauiloa ai e Apple le uluai augatupulaga iPhone, o le oloa sili ona malosi i totonu o telefoni feaveaʻi.

 

O le suiga o le screen o le suiga foi lea o le auala e ola ai i totonu o le sosaiete.

O le faʻafouina o tekinolosi faʻapea foʻi ma le faʻafouina o le olaga o tagata e maua aiTouchDisplayso se musumusuga o le atinaʻe i le lumanaʻi.E fa'afefea ona fa'atumauina le aga'i i luma fa'atumauina?O le tali o le faʻalogo i manaʻoga, faʻaogaina tekinolosi ma faʻaauau pea le alualu i luma.

 

Faatasi ai ma TouchDisplays, agai atu i se lumanaʻi matagofie.

 

 

Mulimuli i le sootaga lea e aoao atili ai:

https://www.touchdisplays-tech.com/

 

 

I Saina, mo le lalolagi

I le avea ai o se tagata gaosi oloa ma le tele o le poto masani fa'apisinisi, TouchDisplays e fa'atupuina fa'amatalaga atamai fa'apa'i atoatoa.Faʻatūina i le 2009, TouchDisplays faʻalauteleina lana pisinisi i le lalolagi atoa i le gaosigaPa'i i le All-in-one POS,Fa'ailoga Fa'atekinolosi Feso'ota'i,Pa'i Matamata, maFeso'ota'i Electronic Laupapa Pa'epa'e.

Fa'atasi ai ma le 'au R&D fa'apolofesa, o lo'o tu'uina atu e le kamupani le tu'uina atu ma le fa'aleleia atili o fa'amalieina o le ODM ma le OEM, tu'uina atu o le fa'ailoga muamua ma le fa'avasegaina o oloa.

Fa'alagolago TouchDisplays, fausia lau fa'ailoga maualuga!

 

Faafesootai matou

imeli:info@touchdisplays-tech.com
Numera fa'afeso'ota'i:+86 13980949460 (Skype/ WhatsApp/ Wechat)

 


Taimi meli: Me-27-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

WhatsApp Online Chat!