Гаранција

Следните ограничени гаранции информации е предвиден за TOUCHDISPLAYS допир решенија производи. Гарантниот рок започнува на денот кога производот TOUCHDISPLAYS е првата испорака на решенија за клиентите на TOUCHDISPLAYS Touch.

Сите во еден (IDS, таблети, на допир компјутер) 3 години (со исклучок на LCD панелот 1 година)
допир монитор 3 години (со исклучок на LCD панелот 1 година)
LCD Monitor 3 години (со исклучок на LCD панелот 1 година)
LCD панел 1 година
допир Контролери 3 години
LCD одбор возач 3 години
главниот одбор 3 години
кабел 3 години
Површински акустичен бран (SAW) екран на допир 5 години
Резистивни екран на допир 3 години
IR екран на допир 2 години
Капацитивни екран на допир 3 години
POS терминал 3 години (со исклучок на LCD панелот 1 година)
Читач на картички (MSR) 3 години
Верзија за печатење 3 години
бар Код 3 години
Пари фиока 3 години

Send your message to us:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Online Chat !