[Retrospect and Prospect] Det første trinnet i etableringen av produktserier

[Retrospect and Prospect] Det første trinnet i etableringen av produktserier

显示器banner

I 2011 utviklet TouchDisplays tradisjonelle berøringsskjermserier med åpen ramme for å tilfredsstille behovene til innebygde selvbetjeningsmaskiner.Det er flere valg av dimensjoner som tilbys av TouchDisplays, inkludert 7 tommer, 8 tommer, 15 tommer, 17 tommer, 19 tommer og 21,5 tommer.Bortsett fra dimensjonsalternativene, tilbød TouchDisplays forskjellige skjermløsninger for å tilpasse seg et bredt spekter av bruksmiljøer, inkludert Resistiv berøringsskjerm, overflateberøringsskjerm med akustisk bølge og infrarød multiberøringsskjerm.

 

Infrarød multi-touch (IRMT) er en elektronisk enhet som bruker en tett infrarød matrise i X- og Y-retningene for å oppdage og lokalisere menneskelige berøringsbevegelser.Den har fordelene med presis posisjonering, utmerket ytelse, stabilitet og pålitelighet.

 

Akustiske overflatebølger er mekaniske bølger som forplanter seg langs overflaten til et medium.Denne typen skjerm består av en berøringsskjerm, en lydbølgegenerator, en reflektor og en lydbølgemottaker.Lydbølgegeneratoren kan sende en høyfrekvent lydbølge over overflaten av skjermen.Når en finger berører skjermen, blokkeres lydbølgen på kontaktpunktet, og bestemmer koordinatposisjonen.Berøringsskjermen med akustiske bølger på overflaten påvirkes ikke av miljøfaktorer som temperatur eller fuktighet.Den har høy oppløsning, utmerket ripebestandighet, lang levetid (50 millioner ganger);kan opprettholde klar og lys bildekvalitet;best egnet for bruk på offentlige steder.

 

En resistiv berøringsskjerm er en sensor som konverterer den fysiske posisjonen til berøringspunktet (X, Y) i et rektangulært område til spenninger som representerer X- og Y-koordinater.Fordelene med resistive berøringsskjermer kan klassifiseres som:

1. Høy nøyaktighet, den maksimale gjeldende oppløsningen kan nå 4096×4096.

2. Skjermen er ikke påvirket av støv, fuktighet eller olje, og kan brukes i et miljø med lavere eller høye temperaturer.

3. Den resistive berøringsskjermen bruker trykkføling, som kan registrere enhver berøring av en gjenstand, selv når den berøres med hansker, og den er i stand til å gjenkjenne håndskrift.

 

I løpet av samme år har TouchDisplays-produkter oppnådd internasjonal autoritativ CE-, FCC- og RoHS-sertifisering.Vi er forpliktet til forskning og utvikling, og bruker forskjellige typer skjermer for ulike applikasjonsmiljøer for å oppnå den beste berøringseffekten.

 

 

Følg denne lenken for å lære mer:

https://www.touchdisplays-tech.com/

 

 

I Kina, for verden

Som produsent med lang bransjeerfaring utvikler TouchDisplays omfattende intelligente berøringsløsninger.TouchDisplays ble etablert i 2009 og utvider sin verdensomspennende virksomhet innen produksjonTrykk på Alt-i-ett POS,Interaktiv digital skilting,Trykk på Skjerm, ogInteraktiv elektronisk tavle.

Med det profesjonelle FoU-teamet er selskapet dedikert til å tilby og forbedre de tilfredsstillende ODM- og OEM-løsningene, og tilby førsteklasses merke- og produkttilpasningstjenester.

Stol på TouchDisplays, bygg ditt overlegne merke!

 

Kontakt oss

Email: info@touchdisplays-tech.com
Kontaktnummer: +86 13980949460 (Skype/ WhatsApp/ Wechat)

 

 

 

 

tocuh pos-løsning berøringsskjerm pos system pos system betalingsautomat pos system maskinvare pos system kassa POS-terminal Salgsautomat Detaljhandel POS-system POS-systemer salgssted for små bedrifter Beste salgssted for detaljhandel Restaurantprodusent POS-produksjon POS ODM OEM salgssted POS touch alt-i-ett POS-skjerm POS-tilbehør POS-maskinvare berøringsskjerm berøringsskjerm berørings-PC alt-i-ett-skjerm berøringsindustrimonitor innebygd skilt frittstående maskin


Innleggstid: Jun-10-2022

Send din melding til oss:

WhatsApp nettprat!