Kunngjøring på offline av noen linjer av Cainiaos offisielle oversjøiske varehus

Kunngjøring på offline av noen linjer av Cainiaos offisielle oversjøiske varehus

I de siste nyhetene ga AliExpress ut en relatert kunngjøring angående offline av noen linjer av Cainiao's offisielle utenlandske varehus.

Kunngjøringen uttalte at for å forbedre opplevelsen til kjøpere og selgere, planlegger Cainiao å ta offline behandling av de tre offisielle lagerlinjene med spansk levering, spansk pan-europeisk levering og fransk oversjøisk lagerlevering klokken 0:00 15. januar, 2021 Beijing-tid.

I tillegg påpekte kunngjøringen også at de berørte virksomhetene inkluderer: Cainiaos offisielle oversjøiske varehus (Spania EDA-lager med lagerkode MAD601 og fransk EDA-lager med lagerkode PAR601) og de som har konfigurert de tre linjene ovenfor.

AliExpress sa at de nye og gamle rutene bare involverer optimalisering på systemnivå, og fraktprisen, leveringstiden og servicemulighetene er alle konsistente.

Kunngjøringen minner også selgere om å justere fraktmalen og logistikkplanen i tide i henhold til deres egne forhold, og endre logistikkplanen som vil være offline for å samsvare med den nye ruten for å unngå at kjøpere ikke kan legge inn bestillinger eller systemkort fra 0: 00 den 15. januar 2021, singel i Beijing.3


Innleggstid: 25. desember 2020

Send din melding til oss:

WhatsApp nettprat!