Zgjidhje të qëndrueshme dhe ekonomike për  Aplikimet industriale

图片 5

Touch thjeshton ndërfaqe e njeriut / makine për pajisje industriale duke mundësuar reagimet e operatorit të jetë e natyrshme  dhe intuitive.

Touchdisplays ndihmojë në uljen kompleksitetin e operacioneve duke eliminuar shpesh pavolitshme ndërfaqe tradicionale operatori.

Ata të lehtësuar detyrën dhe për të zvogëluar kohën e trajnimit për operatorët, ndërsa duke shtuar më shumë aftësive të vetë makinës.

Touchdispalys janë të thyer dhe të mjaftueshme të besueshëm që do të përdoret në mjedise industriale, ku pluhuri dhe lëngjet janë të përhapura, janë të tejdukshme për

Kërkesat industriale, dhe ata mund të operohet nga një gloved dorës.

Rëndësishmja, ne ofrojmë një gamë të prekje ndërfaqeve që do të vazhdojë funksionimin me efikasitet në të gjithë jetës së makinës tuaj ose sistemit.

Lehtësia e Kontrollit

Industrial prekje The Light

Nga Handheld në makina të mëdha

Diversified Technologies Prekni për Kontrollin Procesi


Send your message to us:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat !