Kina-Europa (Chenzhou) grænseoverskridende e-handelstog er ved at åbne

Kina-Europa (Chenzhou) grænseoverskridende e-handelstog er ved at åbne

Den 4. marts erfarede "E-commerce News", at det første Kina-Europa (Chenzhou) grænseoverskridende e-handelstog forventes at afgå fra Chenzhou den 5. marts og vil sende 50 godsvogne, hovedsageligt inklusive grænseoverskridende e-handelsprodukter og elektroniske produkter., Små varer, små maskiner og udstyr mv.

Det er rapporteret, at fra den 2. marts er 41 containere successivt ankommet til Xiangnan International Logistics Park i Beihu-distriktet, Chenzhou.På nuværende tidspunkt ankommer grænseoverskridende e-handelsvarer fra Sydkina og Østkina gradvist til Shonan International Logistics Park.De vil "køre" med Kina-Europa (Chenzhou) grænseoverskridende e-handelstog for at nå Mala i Polen, Hamborg, Duisburg og andre europæiske byer over mere end 11.800 kilometer.

Ifølge rapporter vil Kina-Europa (Chenzhou) grænseoverskridende e-handelstog blive sendt en gang om ugen på et fast tidspunkt i fremtiden.Denne gang vil det blive afsendt i overensstemmelse med kravene, en fast frekvens og en fast køreplan, og toget vil have en fast køreplan.Ruter og faste togplaner.

feature-cover_-train-k1


Posttid: Mar-11-2021

Send din besked til os:

WhatsApp online chat!