industri

Solusi stabil jeung ékonomi pikeun  Aplikasi Industrial

图片 5

Toel simplifies antarbeungeut manusa / mesin pikeun alat-alat industri sangkan réaksi nu operator urang janten alam  na intuitif.

Touchdisplays mantuan ngurangan pajeulitna operasi ku ngaleungitkeun interfaces operator tradisional mindeng bagong.

Aranjeunna simplify tugas jeung ngurangan waktu latihan pikeun operator bari nambahkeun kamampuhan anu leuwih ka mesin éta sorangan.

Touchdispalys anu terjal jeung cukup dipercaya bisa dipaké dina lingkungan industri mana lebu jeung cair anu kaprah, anu sealable ka

syarat industri, sarta maranéhna bisa dioperasikeun ku gloved-leungeun.

Importantly kami nyadiakeun sauntuyan interfaces touch anu bakal neruskeun fungsi epektip sapanjang hirupna mesin Anjeun atawa sistem.

Betah Control

The Lampu Industrial Toel

Ti Handheld mun Mesin ageung

Diversified Toel Panyiaran keur Prosés Control


WhatsApp Online Chat !