FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Q1.0EM / ODM.

- Sumuhun, OEM / ODM nu sadia, labél rojongan logo ngaropea.

Q2.Are Anjeun produsén a?

- Sumuhun, kami produsén a, leuwih 15 taun pangalaman dina widang ieu, pabrik urang aya di Chengdu, Cina.

Q3.How bakal Anjeun ngadalikeun kualitas produk?

- Urang mastikeun ngadalikeun unggal jéntré produksi, sarta unggal produk ieu inspected hiji-hiji ku tim QC kami saméméh pangiriman.

Q4.Whether harga lumrah?

- Kalayan pabrik, urang janji nyadiakeun harga lumrah jeung ongkos-éféktif.

Q5.Can Anjeun ngawartosan hal ngeunaan bahan produk na workmanship?

- Urang ngadopsi bahan perlindungan lingkungan, sarta aranjeunna bahya pikeun supplier manusa being.Our tina lukisan semprot, dewan utama, layar rampa jeung saterusna cooperate kalayan merek kawentar Philips, Siemens, LG, Hitachi jeung saterusna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !