Ihtisar

TouchDisplays continued  world class  design for development of intelligent high-tech products for worldwide implementation.We specialize in high-tech electronics,touch sensors, HD display optimization, system application optimization and scheme design.

TouchDisplays exercises strict quality management and adheres to quality assurances that guarantee pre and post sales technical support. Our products have market application in education, entertainment, medical, commercial ,banking, finance and general business.

Kami hiji pamimpin industri dina téhnologi, inovasi jeung desain custom. Rébuan konsumén milih kami sakuliah dunya. TouchDisplays jalan kalawan ISO9001 [versi 2000] Sistem manajemén jeung CE, FCC, ROHS, sarta sagala rupa certifications internasional lianna! Kabéh sakuliah prosesna; ngembangkeun [R & D], desain aplikasi sistem, produksi, kontrol kualitas, manufaktur, logistik, suplai bagian jeung sanggeus layanan jualan nu sagala disadiakeun ku TouchDisplays mun nanggungkeun ka kantor asuransi continuity jeung kinerja pausahaan ka sadaya para nasabah na.

TouchDisplays, pamingpin dina puseuran téhnologi jeung inovasi strives keur nyadiakeun kustomisasi design pangluhurna mawa solusi optimal papanggih paménta customer. 


WhatsApp Online Chat !