Tentang Kami

A s a supplier global solusi produk touch, TouchDisplays ieu difokuskeun solusi touch ngaropéa,  calakan desain produk toél jeung manufaktur. 

T anjeunna parusahaan nyokot inovasi téhnologi salaku sumber pikeun ngembangkeun, sarta satisfies kabutuhan pasar jeung pamaké ngaropéa jeung intelektual hi-tech

produk keur mayeng innovated jeung solusi aplikasi paling dioptimalkeun.

T portopolio produk ouchDisplays urang kaasup salah sahiji selections widest tina mintonkeun interaktif mimitian ti 7- ka 98-inci, sistem Pos, 

Sadaya-di-hiji komputer layar rampa sarta monitor layar rampa.

T touch ouchDisplays urang proyék solusi dina titik-of-diobral terminal, mintonkeun ritel interaktif,

 Sistem silaturahmi, kios timer jasa, mesin kaulinan sarta aplikasi angkot.  


WhatsApp Online Chat !